SSD almak istiyorum. 1TB veya en az 500GB olması iyi olur diye düşünüyorum. Fikirlerinize açığım. Oyunlarda yükleme süresi, bilgisayarın açılma süresi vs uzun geliyor. Ancak SSD alırken neye dikkat etmeliyim bilmiyorum. Sistemin çok üzerinde bir SSD almaya gerek yok. En ucuzuna kaçmaya da gerek yok. Gereğince, f/p en uygunu neyse tercihe etmek isterim. Oyun oynamak için kullanıyorum bilgisayarımı. Duyduğuma göre M2 SSD tercih ediliyor. Aydınlatırsanız sevinirim.
Bir de SSD’lerin indirime girdiği bir zaman oluyor mu? Tavsiye ettiğiniz modeller için yılbaşını bekleyebilirim
En ucuz Samsung 870 EVO MZ-77E500BW SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 870 EVO MZ-77E500BW SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD özelliklerini incele, 1.738,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Maalesef yok, o mavi olan soket tam emin olmasam da sanırım USB 3.0 soketi. NVMe M.2 SSD'ler ile SATA SSD'ler arasında ciddi performans farkı vardır. Yine de HDD'den SSD'ye geçerseniz olumlu anlamda ciddi fark yaşarsınız.