İ5 4460 Sisteme Upgrade Önerisi

Muhemmed92

Megapat
Yer
Azerbaycan. Haçmaz
Daha fazla  
Meslek
KAMU çalışanı
Arkadaşlar herkese merhabalar. Benim sistemim şu şekilde:
İşlemci: İ5 4460 3.2 GHz
Ekran kartı: GTX 970 Asus Strix
RAM: Kingston 16 GB (2X8 GB) 1600 MHz DDR3
Anakart: MSI H81M P-33
PSU: Termaltake TR2 700W
SSD: 128 GB Kingston
HDD: 500 GB Toshiba
Bu sistemde hangi parçaya upgrade yaparsam daha iyi verim alırım?
Yardımcı olmanızı bekliyorum.
Saygılarımla...
Bütçem: 250-300 dolar
Not: SSD ile HDD'nin model ve özelliklerini tam olarak hatırlamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar herkese merhabalar. Benim sistemim şu şekilde:
İşlemci: İ5 4460 3.2 GHz
Ekran kartı: GTX 970 Asus Strix
RAM: Kingston 16 GB (2X8 GB) 1600 MHz DDR3
Anakart: MSI H81M P-33
PSU: Termaltake TR2 700W
SSD: 128 GB Kingston
HDD: 500 GB Toshiba
Bu sistemde hangi parçaya upgrade yaparsam daha iyi verim alırım?
Yardımcı olmanızı bekliyorum.
Saygılarımla...
Bütçem: 250-300 dolar
Not: SSD ile HDD'nin model ve özelliklerini tam olarak hatırlamıyorum.
Aynı sistem en yakın arkadaşlarımdan birisinde var. Fütursuzca darboğaz yiyiyorsun. Acilen işlemci değşitirmen gerek. DDR4'e geç anakart+ram+işlemciyi sat yenilerini al. DDR3'te kalmak istiyorsan mutlaka ve mutlaka i7 4790K al ve devam et bu daha az masraflı olacaktır fakat DDR4'e geçmek kadar uzun ömürlü olmayabilir.

Aynı sistem en yakın arkadaşlarımdan birisinde var. Fütursuzca darboğaz yiyiyorsun. Acilen işlemci değşitirmen gerek. DDR4'e geç anakart+ram+işlemciyi sat yenilerini al. DDR3'te kalmak istiyorsan mutlaka ve mutlaka i7 4790K al ve devam et bu daha az masraflı olacaktır fakat DDR4'e geçmek kadar uzun ömürlü olmayabilir.
Aynen ama Anakart RAM İşlemci değişmesi gerekecek DDR4'e geçiş için 4790K'ya geçmek mantıklı ama yine de çok geride kalıyor. Aslında satıp yeni bir bilgisayar toplasanız yine 2. el olarak?

Aynen ama Anakart RAM İşlemci değişmesi gerekecek DDR4'e geçiş için 4790K'ya geçmek mantıklı ama yine de çok geride kalıyor. Aslında satıp yeni bir bilgisayar toplasanız yine 2. el olarak?
Ben Azərbaycan'da yaşıyorum. Yaşadığım bölgede pek mümkün değil. Zaten önerdiğin işlemciyi bulabilir miyim bilmiyorum doğrusu.

i7-4790 ve GTX 1660ti yada üstü bir ekran kartı alırsan artar oyun performansı ama artık yeni bir sistem toplama vakti geldi.

Ben i7-4790 ve RTX 2060 kullanıyorum. Tam performans veremiyor oyunlarda ama oynatıyor.

Anladım arkadaşlar. Teşekkürler. Sistemi satmak istemiyorum. Zaten satsam bile hakkı ile para veren olmayacak. Dolaysıylada en kısa zamanda işlemciyi değiştirmeye çalışacağım.
Konu kapana bilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı