i5 4460 sistemi GTX 1060 için upgare etme

@Frosa 'ın dediği gibi SSD faydalıdır. Ama biraz da sabır işi bu bilgisayar işleri. Ayrıca bütçesi az olan birinin aldığı SSD'ye oyun yüklenmesi zor. Malum günümüzde oyunlar 30 GB'dan aşağı değil. O yüzden daha çok düşük bütçeli SSD alanlara oyun için değil işletim sistemi için kullanmasını öneriyoruz. O zaman gerçekten bilgisayarınızda bir çok işte hızlanma gözle görülür biçimde fark edecektir. (Tabi ki burada SSD'nin kalitesi de önemli.)

Ayrıca diğer konuya gelecek olursak Ram konusunda doğru tercih yapmışsın. Alınabilir. Ama isterseniz RAM 8'de kalabilir. Sadece 1060 bile bu sistemi uçurur. Yine de olursa daha güzel olur.
Yorumunuz için teşekkürler. Konularda i5 4460 GTX 1060 6GB 8GB Ramli sistemlerde darboğaz yaşattığını doğruladılar bu yüzden seçimimi 16 olarak yaptım. Şuan bende 2x4 8gb ram var bunları satıp 16GB 2x8 e yükseltiyorum. Aynı şekilde SSD için belirtmiş olduğunuz yorum çok çok doğru.

Yorumunuz için teşekkürler. Konularda i5 4460 GTX 1060 6GB 8GB Ramli sistemlerde darboğaz yaşattığını doğruladılar bu yüzden seçimimi 16 olarak yaptım. Şuan bende 2x4 8gb ram var bunları satıp 16GB 2x8 e yükseltiyorum. Aynı şekilde SSD için belirtmiş olduğunuz yorum çok çok doğru.

Bak o olayı bilmiyordum. O zaman 16 yap, doğru olur. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı