- Anakartınız gayet yeterli.
- Yeterli olur. Fakat biz genelde GTX960 yerine R9 285 tercih ediyoruz.
- Modeline göre değişiklik gösterebilir tavisyelerimiz.
- Stok fan gayet yeterlidir.
1- O fiyata en yakın ve alnıabilecek en güzel anakart Z97 PC Mate.
2-Ekran kartlarını bit yada bellek değerlerine göre değilde performans testlerine göre almanızı tavsiye ederim ben.
3- Ben AMD ekran kartlarını sevmiyorum. Bu kişisel görüşüm. Nvidia ekran kartlarını daha iyi buluyorum.
4- Bence OC yapılmayacaksa işlemci soğutucusuna gerek yok.
Bu arada sormayı unutmuşum, birde monitör tavsiye edebilir misiniz? SSD'yi sonradan almayı düşünüyorum. Ekran kartı konusunda çok kararsızım, AMD beni korkutuyor biraz.
2.546,43 TL. Eğer 146TL daha katabilirsen kat ve kat daha performans elde edersin. Hem O.C ile katlarsın. Bu arada AMD'den korkmayın. DX12 gelince nVidia'ya fark atıcak performans olarak.
4690k alınacaksa işlemci soğutucusu da almanı tavsiye ederim. İşlemci soğutucu olmadan OC yaparsan işlemcini yok etmiş olursun.
Bu arada 2500 liralık sisteme 4690k abartı gibi. Daha düşük bi model tercih edebilirsin.
4690k alınacaksa işlemci soğutucusu da almanı tavsiye ederim. İşlemci soğutucu olmadan OC yaparsan işlemcini yok etmiş olursun.
Bu arada 2500 liralık sisteme 4690k abartı gibi. Daha düşük bi model tercih edebilirsin.
MSI GTX960 ekran kartı oyunları ultra ayarda oynatabilir mi (GTA V gibi) ve beni ne kadar süre bu şekilde götürür?
Kullananlar varsa görüşlerini bekliyorum
MSI GTX960 ekran kartı oyunları ultra ayarda oynatabilir mi (GTA V gibi) ve beni ne kadar süre bu şekilde götürür?
Kullananlar varsa görüşlerini bekliyorum
Dostum bak kartın 2GB VRAM'ı var ve bundan dolayı fazla tutulmadı bence kart bana göre 3GB VRAM olucaktı ama herkesi şaşırttı Nvidia. Ondan dolayı GTX960'ın fiyatına göre R9 280X daha mantıklı geliyor. Soruna cevap olarakta GTA 5'i High ve üstü oynayabilirsin ama ileride VRAM bazı oyunlara yetmeyebilir. GTX960 2-3 yıl götürür Medium-High arası.