i5 4460 Tabanlı Sistem 2400 TL

Dostum bak kartın 2GB VRAM'ı var ve bundan dolayı fazla tutulmadı bence kart bana göre 3GB VRAM olucaktı ama herkesi şaşırttı Nvidia. Ondan dolayı GTX960'ın fiyatına göre R9 280X daha mantıklı geliyor. Soruna cevap olarakta GTA 5'i High ve üstü oynayabilirsin ama ileride VRAM bazı oyunlara yetmeyebilir. GTX960 2-3 yıl götürür Medium-High arası.

Anlıyorum. Ekran kartında AMD'ye yönelmem daha iyi olacak sanırım. Msi veya Asus gibi markalar varken neden XFX'i tavsiye ettin? Fiyatı daha uygun diye mi?

Tavsiyeleriniz üzerine şöyle yaptım sistemi. Dolarında düşme umuduyla... Toplam 2800 TL yapıyor

Adsız.jpg

Anlıyorum. Ekran kartında AMD'ye yönelmem daha iyi olacak sanırım. Msi veya Asus gibi markalar varken neden XFX'i tavsiye ettin? Fiyatı daha uygun diye mi?

Tavsiyeleriniz üzerine şöyle yaptım sistemi. Dolarında düşme umuduyla... Toplam 2800 TL yapıyor

Eki Görüntüle 50478

Sistem güzel ama kart olarak evga superclock yerine bunu tercih etmenizi öneririm.
TeknoBiyotik: GALAXY GTX970 EX OC Black Edition 4GB 256Bit GDDR5 16X Ekran Kartı - Ekran Kartı - PC Bileşenleri
Bu arada teknobiyotik güvenilir bir sitedir, sosyalde buradan donanım satın almış bir sürü Technopat'a rastlayabilirsiniz. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı