1) Bu sisteme o kasa yeterli mi ?
2) Site güvenilir mi ?
3) Uyumsuzluk vs. bir sorun veya bütçeyi geçmeyecek şekilde daha iyi bir öneriniz var mı ? (Bütçe 2.400TL)
Eğer sistem önerecekseniz işlemciyi AMD yapıp atmayın veya ekran kartını GTX 960 yapıp atmayın. Teşekkürler.
1) Bu sisteme o kasa yeterli mi ?
2) Site güvenilir mi ?
3) Uyumsuzluk vs. bir sorun veya bütçeyi geçmeyecek şekilde daha iyi bir öneriniz var mı ? (Bütçe 2.400TL)
Eğer sistem önerecekseniz işlemciyi AMD yapıp atmayın veya ekran kartını GTX 960 yapıp atmayın. Teşekkürler.
1) Kasa yeterli.
2) Site neresi belli olmuyor fotodan.
3) Uyumsuzluk yok. Bence kasanın usb 3. 0' ını destekleyen bir anakart seçin. Birde o monitör bu sisteme yakışmıyor. En az 1080p monitör alın.
Site webdenal.com isimli bir site. Monitörümü 1 sene kullanıp daha büyüğünü alacağım yani ekran kartından kısıp monitör almaya gerek yok. Anakart ve kasayı değiştiriyorum o zaman son halini atarım.
Anakart USB3.0 destekliyormuş değiştirmedim. Monitör dediğim gibi 1 yıl kullanacağım. Kasayı araştırdım v12 kanalından 430w veriyormuş ve boyutu da yeterli kısacası sadece kasayı değiştirdim eğer önceki de yeterli diyorsanız onu almak isterim. Görüntü bakımından daha hoş duruyor