i5 4460 tabanlı sisteme GTX 970 vs R9 380

Bu sisteme hangisi tercih edilmeli ?

• GTX 970

Oy: 40 93,0%
  • R9 380

Oy: 3 7,0%

• Oy verenlerin toplamı
    43
Orası tamamen piyango bence dostum. Çünkü 2 gün sonra hangi teknolojinin çıkacağını ne yazık ki bilemiyoruz. Dolayısıyla oyunlarda adamlar bir bakmışsın yarın yeni bir teknoloji kullanmış ve biz oynayamıyoruz. Ama En az 2 yıl yüksek ayarlarda yüksek fps değerleriyle oynarsın diye düşünüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam HBM mimarisiydi. Yakında GDDR5'ten bu mimariye geçecek ekran kartları. (bknz. amd fury x) Dolayısıyla bu teknoloji oyunlara nasıl yansır ve ne yenilikler gelir tahmin etmek şimdilik biraz güç. Yine de sistemin güzel. Yetmeyeceğini düşünme..

Kasa hariç aynı sistemi kullanıyorum. 1-1.5 sene ultra ile high arası sonrasında da 2-3 sene medium ayarlarda oynatır diye düşünüyorum. HDD tamamen kullanımına göre ihtiyaç. Mesela benim masaüstünde 1TB'ın 400GB'ı falan dolu. Biraz da depo gibi kullanıyorum ama laptopta SSD+HDD toplam 100GB'ı bulmaz dolu olan kısmı.

Bende 2tb harici hard disk var. Tüm yedeklerim orda. O yüzden yetiyor bana 200 gb bile

Sizce bu sisteme ileride SLI yapmayı düşünmeli miyim ? 2. Bir GTX 970

Bende 2tb harici hard disk var. Tüm yedeklerim orda. O yüzden yetiyor bana 200 gb bile

Eğer iki tane 970 sli yapacak kadar paran varsa biraz daha ekle git gtx 980ti al bence.

gtx 970 alırsan onun yanına sli olarak 980 takıyım diyemezsin. Aynısını almak zorundasın. 3-4 yıl sonrası için diyorsan zaten o zaman kadar kim bilir hangi kartlar çıkar bunu o zaman konuşuruz. Ama eğer kesinlikle sli yapıcam diyorsan ya psu'yu şimdiden daha yüksek watt alacaksın yada ilerde psu'nu değiştireceksin.

Slı yapmak için SlI destekli bir anakart mı lazım ?

Dostum HDD eklememişsin var diye kabul ediyorum. Bence kasa olarak şu ürünü tercih etmelisin 80+ bronze güç kaynağı mevcut ve kasada gayet iyi. Xigmatek Asgard 382 CCC-AD34BT-U61 600W Siyah - Sinerji Bilgisayar - 306,67 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…