i5 4460 ve Asus z97-A Tabanlı Sistem Toplama

MuhammetAli34

Kilopat
Katılım
13 Şubat 2015
Mesajlar
43
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ekran kartını sonradan ekleyeceğim, güç kaynağı falan sorun olur mu?

Bunu alıcam .png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir sorun olmaz. İşlemcideki hd 4600 GPU bulunuyor, sadece oyunlarda yüksek performans beklemeyin ve evet, SSD iyi olur bütçeniz varsa. Anakartta böyle kalsın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler, RAM'i 4GB'a indirip, z97 pc mate bi anakart taksam, üstüne bir de SSD eklesem çok büyük kayıplar olur mu PC'de? Asus ve MSI farkını biliyorsunuzdur, Asus'u tabii ki almak isterim ama bu SSD' yi sonradan alacağım da gittimde hepsini alsam nasıl olur diye düşündüm, ondan kafam karışık. Beni bi aydınlatırsanız memnun olurum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'i indirmeyin, 8 GB' tan aşağısı kurtarmıyor artık. z97 PC mate daha ucuz bir kart galiba şu an bakamıyorum, tabletteyim de. PC mate'te alınabilir, bir problem olmaz. İllaki SSD olsun diyorsaniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
2100 TL civarı diyelim, bütçemi söylemeyi unutmuşum, kusura bakmayınız.

Rami indirmeyin 8 GB den aşağısı kurtarmiyor artik z97 PC mate daha ucuz bir kart galiba şuan bakamiyorum tabletteyimde PC matette alınabilir bir problem olmaz illaki SSD olsun diyorsaniz.

Evet, 200 TL'cik gibi bir farkı var. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı