S seewithemo Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2022 #1 RAM 8 Gb DDR 3 RAM 1666 MHZ Ekran kartı GT 420 2 GB Anakart TURBOX B85 İşlemci İ5 4460 GTA 4 oynuyordum. 1, 2 görev yaptıktan sonra oyun yükleniyor diyor ve 10 dk falan bekletiyor sonra geçiyor. Acaba nasıl düzeltebilirim?
GTA 4 oynuyordum. 1, 2 görev yaptıktan sonra oyun yükleniyor diyor ve 10 dk falan bekletiyor sonra geçiyor. Acaba nasıl düzeltebilirim?
H hasann gg Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 568 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2022 #2 Sisteminiz Turbox'sa baştan kaybediyosunuz zaten sıcaklıkları ve kullanımları atabilir misiniz? MSI Afterburner'la. Artı 0 Eksi
Sisteminiz Turbox'sa baştan kaybediyosunuz zaten sıcaklıkları ve kullanımları atabilir misiniz? MSI Afterburner'la.
T TheEnd33 Hectopat Katılım 22 Mart 2019 Mesajlar 303 20 Nisan 2022 #3 İkinci el GTX 1050 Ti piyasasına düş. Kesinlikle alman lazım. Ayrıca RAM'ini 16 yap. Artı 0 Eksi
Mbappee Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 711 Çözümler 2 Yer Denizli 20 Nisan 2022 #4 seewithemo dedi: GTA 4 oynuyordum. 1, 2 görev yaptıktan sonra oyun yükleniyor diyor ve 10 dk falan bekletiyor sonra geçiyor. Acaba nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Oyunu tahminimce HDD üzerinden oynuyorsunuz. Oyunun kurulu olduğu diskin sağlığına CrystalDiskMark info üzerinden bakar mısınız? Artı 0 Eksi
seewithemo dedi: GTA 4 oynuyordum. 1, 2 görev yaptıktan sonra oyun yükleniyor diyor ve 10 dk falan bekletiyor sonra geçiyor. Acaba nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Oyunu tahminimce HDD üzerinden oynuyorsunuz. Oyunun kurulu olduğu diskin sağlığına CrystalDiskMark info üzerinden bakar mısınız?
KS KS S seewithemo Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2022 #5 Mbappee dedi: Oyunu tahminimce HDD üzerinden oynuyorsunuz. Oyunun kurulu olduğu diskin sağlığına CrystalDiskMark info üzerinden bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Disk ile geçen bakmıştım ve 1 badsector vardı Sistemim turbox değil sadece anakartım turbox hasann gg dedi: Sisteminiz Turbox'sa baştan kaybediyosunuz zaten sıcaklıkları ve kullanımları atabilir misiniz? MSI Afterburner'la. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Mbappee dedi: Oyunu tahminimce HDD üzerinden oynuyorsunuz. Oyunun kurulu olduğu diskin sağlığına CrystalDiskMark info üzerinden bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Disk ile geçen bakmıştım ve 1 badsector vardı Sistemim turbox değil sadece anakartım turbox hasann gg dedi: Sisteminiz Turbox'sa baştan kaybediyosunuz zaten sıcaklıkları ve kullanımları atabilir misiniz? MSI Afterburner'la. Genişletmek için tıkla...