Sistem alınır. Diğer arkadaşlar 1500 TL'ye gidip alsınlar bahsettikleri bundan iyi sistemi
Şaka bir yana bizim burda 1500'e adam Core 2 Quad sistem satıyor üzerinde GT 710 var siz ne yaşıyorsunuz anlamıyorum
Elbette gerekli testleri yap öyle al sonra bir sıkıntı çıkmasın.
Ne alaka RX 570 zar zor yetiyor. Ben 1050 TI'la şu ana kadar oynadığım bütün oyunlar 1080P ultrada oynadım.
Battlefield 5'de sadece ışıklandırma ayarını yükseğe çektim kalanlar ultra ortalama 47 FPS ile oynuyordum çöl haritasında 55-57'ye fırlıyordu FPS.
Forza Horizon 4 ultrada zaten benchmarkta 55 FPS aldım yetmedi dinamik geometri, SSAO, ve dünya araçlarının ayrıntı seviyesi hariç hepsini extreme yaptım o da yetmedi MSAA 8X açtım ve ortalama 46 FPS yakaladım.
NFS Payback ultra ayarlarda şehir içi 55-57 FPS şehir dışı 45 FPS ortalama ile oynuyordum.
PUBG ultra ayarlarda FPS 45'imn altına düşmüyor.
Daha da sayabilirim. Elbette bu yakın 1 senede çıkan oyunları artık ultrada oynatamaz ancak bu oyunları bile ultrada oynayabiliyorum ve RX 570 bile değil 1050 TI bu. Rekabetçi oyunlarda ben de biliyorum 60 FPS çok önemli o yüzden ultrada oynamıyorum ancak hikayeli oyunlar oynarken 45 FPS bile gayet akıcı geliyor ve öyle oynuyorum.