i5 4460 ve GTX 950 2. El sistem alınır mı?

@Alex de Souza sen 2012'de kaldın galiba. GTX 950 yeni çıkan oyunlarda sıvazlıyor. Sen yüksek ayarlarda demişsin. RX 570 bile zar zor yetiyor. GTX 950 yeni oyunları en düşük ayarlarda oynatıyor.
1050Ti kullanıyordum 2-3 ay öncesine kadar, her oyunu sıkıntısız açıyordu valla sistem. RX 570'in zar zor yeteceğini hiç sanmam.

O kadar kötü bir sistem değil, 4 çekirdek 3.4 hızı var, GTX 950 hala şuan çoğu oyunda yüksek ve orta ayarlarda açıyor, ben darboğaz olacağını da düşünmüyorum. Çift kanal bellek olması da yanına bir performans artışı sağlayacaktır 8 GB RAM yeter. Senin dediğini düşünürsek, ara ki bulasın. Günler, belki haftalar sürer, bütün parçaları git test et, satın al çok meşakkatli.
Tamam işte hocam asıl mesele bu arayıp bulacak. Ben cebime koyardım parayı almazdım bunu.

@Alex de Souza sen 2012'de kaldın galiba. GTX 950 yeni çıkan oyunlarda sıvazlıyor. Sen yüksek ayarlarda demişsin. RX 570 bile zar zor yetiyor. GTX 950 yeni oyunları en düşük ayarlarda oynatıyor.

Hayır ya niye yalan atayım, ben de kullanıyorum GTX 950 hatta GTA 5 2K yüksek ayarlarda oynadım 60FPS + video kaydettim. Hız aşırtmalı kullanıyorum +15 FPS fark var.

Hayır ya niye yalan atayım, ben de kullanıyorum GTX 950 hatta GTA 5 2K yüksek ayarlarda oynadım 60FPS + video kaydettim. Hız aşırtmalı kullanıyorum +15 FPS fark var.
Rahatlıklar alır bendeki sistem x4 945 hd4870 toxic bu sistemle bile normal ayarlarda 720p 40-60 alıyorum ve gayet oynanılabilir seviyede.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı