Bu sistemi topladım. İyi yapmış mıyım? Sistem 2700 tuttu. Yoksa ekran kartından kısıp 2500 TL'lik oyun bilgisayarındaki gibi mi yapsaymışım? İleride 850 Evo ve sıvı soğutma alacağım.
İnsanları yanlış yönlendiriyorsunuz GTX 980 taksın; besler GTX 970'i beslemeyebilirmiş Hayır madem bilginiz yok neden tavsiye veriyorsunuz ? i5 4460 İyi ve yeterli bir işlemcidir bütçenizi yormayacak ise, skylake tabanlı sistemde bakabilirsiniz.
@Cantiberk, @Aryalore adlı arkadaş İ5 4460'dan bahsetmiyor, bahsettiği şey, Frisby kasanın sistem için yetersiz olduğunu söylüyor. Daha yeni siteye katılmışsın nedir bu havalar?
Öncelikle polemik yaratmak istemediğimi belirteyim, buraya katılmakla bu işi öğrenmeye ben başlamadım; eğer siz o şekilde başladıysanız, bunada saygı duyarım.