i5 4460 ve GTX 970 Sistem Toplandı

MrKebab045

Hectopat
Daha fazla  
  • İ5 4460
  • Gigabyte H81-S1
  • Kingston 8 GB CL11 RAM
  • Asus GTX 970 Strix OC Edition
  • WD Green 500 GB 7200 rpm 64 mb harddisk
  • Frisby FC5823-BS 500 watt kasa

Bu sistemi topladım. İyi yapmış mıyım? Sistem 2700 tuttu. Yoksa ekran kartından kısıp 2500 TL'lik oyun bilgisayarındaki gibi mi yapsaymışım? İleride 850 Evo ve sıvı soğutma alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gtx 970'e o kasa hiç yakışmamış. Ayıp etmişsiniz. Skylake toplanabilirdi. Değiştirme imkanınız varsa kasayı değiştirin.
O kasa 970'i besleyemeyebilir.

İnsanları yanlış yönlendiriyorsunuz GTX 980 taksın; besler GTX 970'i beslemeyebilirmiş :DHayır madem bilginiz yok neden tavsiye veriyorsunuz ? i5 4460 İyi ve yeterli bir işlemcidir bütçenizi yormayacak ise, skylake tabanlı sistemde bakabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Cantiberk, @Aryalore adlı arkadaş İ5 4460'dan bahsetmiyor, bahsettiği şey, Frisby kasanın sistem için yetersiz olduğunu söylüyor. Daha yeni siteye katılmışsın nedir bu havalar?

Öncelikle polemik yaratmak istemediğimi belirteyim, buraya katılmakla bu işi öğrenmeye ben başlamadım; eğer siz o şekilde başladıysanız, bunada saygı duyarım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı