İ5 4460 ve GTX 970 Tabanlı Sistem Toplama

Arkadaşlar dediklerinizi okudum işlemcide değişiklik yaptım sizce şuan iyimi sistem
anakartta bir değişiklik yapmam gerekir mi ?

Dosya Ekleri

• 1234.png
    1234.png
    56,6 KB · Görüntüleme: 294
Anakart en baba parçadır ? Hayırlısı be kardeşim. Sen bir oyun sisteminde ekran kartını ve işlemciyi kısıyorsun. Recep Baltaş'ın bir kaç videosunu izlemelisin.
Recep Baltaş'ın dediği şey anakartın çok düşük tutulmaması çünkü diğer parçaların arasında ki veri iletimini sağladığını söylüyor. Bence sen git izle biraz bir şeyler kaparsın belki.

Recep Baltaş'ın dediği şey anakartın çok düşük tutulmaması çünkü diğer parçaların arasında ki veri iletimini sağladığını söylüyor. Bence sen git izle biraz bir şeyler kaparsın belki.
H81'e düşük diyor isen yorumlarını dikkate almıyorum. Gerek yok. Boş konuşma yaratmışsın. z97 ile H81 in arasında uçurumlar kadar farklar var ya (!)

Shovery attığın ekran kartıyla benim seçtiğimin arasındaki fark nedir bide senin seçtiğin anakart yerine z97 gaming 3 koysam daha iyi bir performans alır mıyım ?

H97 ile H81 arasında M2 Sata dışında çok büyük farklar yok. Önerdiğim anakartta USB 3.0 ve PCI X16 slotuda mevcut.

Shovery attığın ekran kartıyla benim seçtiğimin arasındaki fark nedir bide senin seçtiğin anakart yerine z97 gaming 3 koysam daha iyi bir performans alır mıyım ?
Önerdiğim ekran kartı daha performanslı. Z97 alırsanız performans artışı olmayacak.

4690K'ya sabaha kadar Overclock yao sonunda bir 4790 elde edemezsin...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı