i5 4460 ve GTX1060 Uyumu

Yer
Delft
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7 12700H
3070 Ti 8GB
16GB 3200Mhz
2TB+2TB SSD
Meslek
Öğrenci
Ben bilgisayar topluyorum ve Intel i5 4460'ı bana önerdiler. 3.20 GHz 6mb.
İşlemcinin fiyatı 700-800 liraydı. Yani eski ama güçlü bir işlemci sanırım.
Ben bu sisteme GTX 1060 alacağım ama işlemci destekler mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşımın da dediği gibi şu saatten sonra geriye dönük sistem toplamak zarar kabul edilir aynı fiyata güncel işlemciler ile daha çok verim alabilirsiniz ve ileriye dönük olması size ileride güncelleme şansı sunar.
Sana o işlemciyi kim önerdi bilmiyorum ama tamamen saçmalamış. Bu saatten sonra hele o fiyata 4. Nesil Intel işlemci alınmaz. Aynı fiyata Ryzen 5 1400 ya da daha uyguna Intel i3 8100 alabilirsiniz.

Sana o işlemciyi kim önerdi bilmiyorum ama tamamen saçmalamış. Bu saatten sonra hele o fiyata 4. Nesil Intel işlemci alınmaz. Aynı fiyata Ryzen 5 1400 ya da daha uyguna Intel i3 8100 alabilirsiniz.
Peki i3 işlemci GTX 1060'ı destekler mi?
Benim için önemli olan yeni model ekran kartlarını desteklemesi. Ayrıca işlemciyi bilgisayarcı bir akrabam önerdi.

Peki i3 işlemci GTX 1060'ı destekler mi?
Benim için önemli olan yeni model ekran kartlarını desteklemesi. Ayrıca işlemciyi bilgisayarcı bir akrabam önerdi.
O akrabanız bilgisayarcı değil mahalle bakkalı olmalı. 8. Nesil intel işlemciler oldukça güçlü. i3 8100 gayet yeterli gelecektir.

O akrabanız bilgisayarcı değil mahalle bakkalı olmalı. 8. Nesil intel işlemciler oldukça güçlü. i3 8100 gayet yeterli gelecektir.
Söylemeyi unuttum da bu sistem önerisini ben 2017 ocak gibi almıştım. Tekrardan araştırmaya gerek duymadan böyle topluyayım dedim. 8. Nesil yeni çıktı. Zaten o zaman onu öneremezdi

Arkadaşımın da dediği gibi şu saatten sonra geriye dönük sistem toplamak zarar kabul edilir aynı fiyata güncel işlemciler ile daha çok verim alabilirsiniz ve ileriye dönük olması size ileride güncelleme şansı sunar.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı