i5 4460 ve GTX650Ti Sistem Performans Sorunu

Sinewy

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim aşağıda belirttiğim şekildedir. Oyunlarda ani fps düşüşleri oluyor ısıları kontrol ettim ve her şey normal gözüküyor şüphelendiren tek şey anakart mı acaba ya da HDD? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Intel Core i5 4460 Soket 1150 3.2GHz 6MB Önbellek 22nm İşlemci
  • Asus GTX650Ti Boost DCUII O.C GDDR5 2GB 192Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı
  • CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 80PLUS 550W GÜÇ KAYNAĞI
  • MSI Z97 PC Mate Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) HDMI&DVI Anakart
  • GSKILL 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram
  • 320 GB HDD

Son düzenleyen: Moderatör:
Ve windows 8.1 kurduktan sonra direk disk %100 gösteriyor sonra iniyor tekrar 100 oluyor ya tahminimce harddisk ve ram ilk önce ram alıp denicem suan sistemde tek değişmeyen parçam harddisk'im ve bu harddiskte 3-4 senelik bir hdd yorumlarınız için teşekkür ederim.

WD 3.5'' 1Tb Caviar Blue Sata 3.0 7200 RPM 64 MB Cache HDD düşünüyorum ..

Evet rami değiştirdim sıkıntı biraz düzelir gibi oldu ama hala düşüyor ..
Şimdi hdd değiştirip denicem sonuçları yazarım arkadaşlar ..

bende benzer bir sorun vardı ( işlemci masaüstünde % 100 çalışıyodu) bende yeni hdd aldım sorun devam etti. Sonra nod 32 yi kaldırdım ve avira kurdum düzeldi istersen dene

Yok dostum benim işlemcim ramlerim herşey normal oyun içi sıkıntı bir tek hatta lole girerken ilk giriş ekranı donup kalıyor sonra oyun içi çok kişi olduğunda birden fps 250 den 120 100 lere iniyor aniden yani benim virüs programıyla falan alakam yok daha dogrusu pc de virüs programı kullanmıyorum

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı