Çözüldü i5 4460 ve i3 4160 Sistem Seçimi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşlemciyi 4160, ekran kartını R9 285, RAM'ida 8 GB yapın, alın.
Bütçemi fazlası ile aşar
GTX 750 Tİ bugün yeter, ama her çıkan oyunda gücü azalacak. Ayarları düşürüp oynasam yeter diyorsan sorun olmaz. Eğer dediğin gibi sadece LOL ve CS:GO gibi oyunlar oynuyorsan abartmanın bir gereği yok. Artan para ile SSD düşünülebilir belki.
Evet sadece csgo ve lol oynuorum ve bunun gıbı oyunlar grafık kalıtesını pek takan bır ınsan deılım malıyetı bırazda olsun düşüyor ve bana yeterli gelir
 
O zaman al gitsin. O dediğin oyunları GTX 750 Tİ her türlü oynatır. Diğer ağır oyunları da ayarları düşürürsen akıcı oynatır zaten.
 
SON PC.png

Bu şekilde alıyorum ozaman Vatan computer de topladıgımızda bu sıstemın anakartı ASUS H81 M-PLUS modeli ile 1211 tl tutuyordu. Bu anakart 150 tl asus 240 tl acaba orda personel ındırımı gıbı bişeymi yaptı cunkı kasadan felanda ındırım yaptı o topladıgı bıleşenlerın yazılı oldugu kagıtta oyle yazıor H81 M-PLUS olarak 1211 tl ye alıyorum anakart yukseldı fıyat dustu dedıgım gıbı personel ındırımı herhalde ozamanda doalr kuru 2,74 miş kagıda yazmış o şekılde bıraz daha ucuza alıyorum. Konu kapatılabilir yardımlarınız için çok saolun. İyi sosyaller. Cumartesi bileşenleri aldıgım zaman fotografları ıle kullanıcı inceleme bölümünde konu açacagım
 
Son düzenleme:
Arkadaşın topladığı gibi bir sistem toplayacağım. Anakart yerine MSI H97 Gaming 3 alacağım ve işlemci yerine de i5 4460 alacağım sizce mantıklı mı?
 
Yarın sabah alıyorum parçaları bu işlemci fanının üzerinde sürülü olarak gelen termal macun yeterlımı öylece taksam sorun cıkmaz değilmi ?
 
O kurumuştur. Taze sürmek en iyisi. Kim bilir ne zaman sürüp paketlediler.
 
Anakartı ve işlemciyi aldım ekran kartı ve ram ellerınde kalmamıs hafta ıcı başka bir vatandan onlarıda haleldicem sonra oyun testleri yapıcagım video olabilir belki Resım cok kalıtelı deıl kusura bakmayın gm discovery ile ters ışıkda saçma bir foto oldu :D
Birde cooler master high performance serisi bir termal macun var bende bunu sürücem tamamda bu işlemci sogutucusunun altındaki onların sürdügü macunu ne ile temizlemeliyim sogutucuya zarar vermemek için ? Yada kurumamış ise öylece takayımmı ?
11419846_444903395687972_1218940647_n.jpg
 
Son düzenleme:
Islak mendille silip peçete ile kurulayabilirsin. Kazımak için plastik kullan, metal olmasın. Soğutucu montajını dışarda yapman daha kolay olur. Anakartın arkasına bakmak mümkün olur, soğutucu tırnakları düzgün yerleşmiş mi diye.
 
Islak mendille silip peçete ile kurulayabilirsin. Kazımak için plastik kullan, metal olmasın. Soğutucu montajını dışarda yapman daha kolay olur. Anakartın arkasına bakmak mümkün olur, soğutucu tırnakları düzgün yerleşmiş mi diye.
Saolun ekran kartı ile ramide halledınce parçaları monte edicem :) Bide h81m-plus magzasında bıraz daha ucuzdu dedım almısken asus olsun ozellıklerıde daha ıyı gbı h81m-p33 den sizce iyi yapmısmıyım H81-M PLUS alarak
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı