i5 4460 ve MSI GTX 760 Tabanlı Sistem Toplama

Loyd HD

Hectopat
Yer
İstanbul/Ümraniye
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar. Öncelikle sorum topladığım sistemle ilgili. Parçaları uzun uzun düşünerek sepetime ekledim ve almayı düşünüyorum. Sizce herhangi bir uyumluluk sorunu yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyumluluk sorunu yaşamazsınız güzel olmuş.
Fakat CPU soğutucu göremedim.

Sisteminiz gayet güzel fakat 120 gb'lik bir ssd yerine 240 gb'lik bir ssd almanı tavsiye ederim ayrıca tek bir gtx 760 için 750W biraz fazla eğer slı yapmayacaksan 750W'lik bir güç kaynağı yerine 500W'lik bir güç kaynağı nvidia'nın kepler mimarili gtx 760 a yeter ve herhangi bir uyuşmazlık yak güle güle kullanın derim .

Son düzenleme:
760 Kepler mimarili dostum.

760 Kepler mimarili dostum.
Özür dilerim bir an 960 ile karıştırdım ama güç kaynağı yine fazla slı yapmadığı takdirde sorun olmaz buradan düzelterekten 760'ı 960 la karıştırdım söylediğiniz için teşekkür ederim .

Tavsiyeleriniz üzerine eklediğim parçalar..
Bunlar olurmu peki?

Dosya Ekleri

• 2015-02-20 09.03.22.png
    22,8 KB · Görüntüleme: 299
İ5 4460 Haswell mimarili bir işlemci. Ve bu mimarideki işlemciler de ısınma sorunu var diye biliyorum. Onun yerine bi üst modelden haswell refresh bir işlemci seçin derim fakat onlarda biraz daha pahalı. Ama uzun vadede yüksek sıcaklık başa bela olabilir diye düşünüyorum. Çünkü alım gücümüz belli o sistemi toplarsan en az 5 yıl kullanırsın. Yıllar geçtikçe ısıdan dolayı performans kaybı olabilir. İşlemci içindeki transistörler ısıyı pek sevmez. Birde kendi şahsi görüşüm, bütçe nedir bilmiyorum ama anakart konusunda biraz daha esnek olun. Yeni teknolojili bir ana kart uzun vadede sistem upgrade yaparken işe yarar.

Haswel değil kardeşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…