i5 4460 ve MSI GTX 760 Tabanlı Sistem Toplama

Loyd HD

Hectopat
Yer
İstanbul/Ümraniye
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar. Öncelikle sorum topladığım sistemle ilgili. Parçaları uzun uzun düşünerek sepetime ekledim ve almayı düşünüyorum. Sizce herhangi bir uyumluluk sorunu yaşar mıyım?

Screenshot_2015-02-17-01-50-29.png

Screenshot_2015-02-17-01-50-46.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminiz gayet güzel fakat 120 gb'lik bir ssd yerine 240 gb'lik bir ssd almanı tavsiye ederim ayrıca tek bir gtx 760 için 750W biraz fazla eğer slı yapmayacaksan 750W'lik bir güç kaynağı yerine 500W'lik bir güç kaynağı nvidia'nın kepler mimarili gtx 760 a yeter ve herhangi bir uyuşmazlık yak güle güle kullanın derim :) .

Son düzenleme:
Sisteminiz gayet güzel fakat 120 gb'lik bir ssd yerine 240 gb'lik bir ssd almanı tavsiye ederim ayrıca tek bir gtx 760 için 750W biraz fazla eğer slı yapmayacaksan 750W'lik bir güç kaynağı yerine 500W'lik bir güç kaynağı nvidia'nın maxwell mimarili gtx 760 a yeter ve herhangi bir uyuşmazlık yak güle güle kullanın derim :) .
760 Kepler mimarili dostum.

İ5 4460 Haswell mimarili bir işlemci. Ve bu mimarideki işlemciler de ısınma sorunu var diye biliyorum. Onun yerine bi üst modelden haswell refresh bir işlemci seçin derim fakat onlarda biraz daha pahalı. Ama uzun vadede yüksek sıcaklık başa bela olabilir diye düşünüyorum. Çünkü alım gücümüz belli o sistemi toplarsan en az 5 yıl kullanırsın. Yıllar geçtikçe ısıdan dolayı performans kaybı olabilir. İşlemci içindeki transistörler ısıyı pek sevmez. Birde kendi şahsi görüşüm, bütçe nedir bilmiyorum ama anakart konusunda biraz daha esnek olun. Yeni teknolojili bir ana kart uzun vadede sistem upgrade yaparken işe yarar.

İ5 4460 Haswell mimarili bir işlemci. Ve bu mimarideki işlemciler de ısınma sorunu var diye biliyorum. Onun yerine bi üst modelden haswell refresh bir işlemci seçin derim fakat onlarda biraz daha pahalı. Ama uzun vadede yüksek sıcaklık başa bela olabilir diye düşünüyorum. Çünkü alım gücümüz belli o sistemi toplarsan en az 5 yıl kullanırsın. Yıllar geçtikçe ısıdan dolayı performans kaybı olabilir. İşlemci içindeki transistörler ısıyı pek sevmez. Birde kendi şahsi görüşüm, bütçe nedir bilmiyorum ama anakart konusunda biraz daha esnek olun. Yeni teknolojili bir ana kart uzun vadede sistem upgrade yaparken işe yarar.
Haswel değil kardeşim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı