Merhaba arkadaşlar, ben hâlâ arayış içindeyim. Daha önce açtığım konularda belirttiğim gibi bütçem kısıtlı. PUBG Mobile ve GTA 5 gibi oyunları minimum 60 FPS değerlerinde oynamak için bir sistem almak istiyorum. Acaba bu sistem 2400TL'ye alınır mı ve FPS değerleri nasıl olur?
İşlemci: i5 4460 3.40 GHz.
Bu sistemde işlemci ve geriye kalanlar iyi yanlızca ekran kartı takviyesi istiyor dimi hocam, şuan için bütçem yok acaba bunu alip ileriki dönemde ekran kartı bakmak mı mantıklı yoksa bekleyeyim mi ?
Bu sistemde işlemci ve geriye kalanlar iyi yanlızca ekran kartı takviyesi istiyor değil mi hocam, şu an için bütçem yok acaba bunu alip ileriki dönemde ekran kartı bakmak mı mantıklı yoksa bekleyeyim mi?
Bu sistemde işlemci ve geriye kalanlar iyi yanlızca ekran kartı takviyesi istiyor dimi hocam, şuan için bütçem yok acaba bunu alip ileriki dönemde ekran kartı bakmak mı mantıklı yoksa bekleyeyim mi ?
Bekleme tercihi size kalmış bence. Eğer ihtiyacınız varsa şuan alın dediğiniz gibi ilerleyen vakitlerde değişirsiniz. Peki APU sistem almayı düşünür müsünüz? O bütçeye alınabilir diye düşünüyorum.
aslında şuan için sadece pubg mobile oynamak istiyorum, fakat emulatör ile oynandığı için iyi sistemleri bile yoran bir oyun olduğu için beni korkutuyor. tek isteğim uygun bir fiyata 60 fps oynamak.
Bekleme tercihi size kalmış bence. Eğer ihtiyacınız varsa şuan alın dediğiniz gibi ilerleyen vakitlerde değişirsiniz. Peki APU sistem almayı düşünür müsünüz? O bütçeye alınabilir diye düşünüyorum.
Aslında şu an için sadece PUBG Mobile oynamak istiyorum, fakat emulatör ile oynandığı için iyi sistemleri bile yoran bir oyun olduğu için beni korkutuyor. Tek isteğim uygun bir fiyata 60 FPS oynamak.
Aslında şu an için sadece PUBG Mobile oynamak istiyorum, fakat emulatör ile oynandığı için iyi sistemleri bile yoran bir oyun olduğu için beni korkutuyor. Tek isteğim uygun bir fiyata 60 FPS oynamak.
Hocam APU sistem baktim aslinda, ilerleyen dönemde birdd ekran kartı ayarlarım diye düsünmustum, fakat gene 4000 TL altında toplayamadim.
hocam ben çok anlamadığından sizden ricam bana 3000tlye kadar apu sistem yazarmısınız.
bu arada hâli hazırda kullanmakta olduğum bir masaüstüm var acaba bu kasaya yapılacak birşey olur mu, yani apu sistemi bu kasaya dizebilir miyim?
anakart: h61h2-mv
işlemci: pentium G2120
ekran kartı: ati hd 7350
ram : 4 gb ddr3
psu: 230vac
Hocam ben çok anlamadığından sizden ricam bana 3000TL'ye kadar APU sistem yazar mısınız?
Bu arada hâli hazırda kullanmakta olduğum bir masaüstüm var acaba bu kasaya yapılacak bir şey olur mu, yani APU sistemi bu kasaya dizebilir miyim?
Anakart: H61H2-MV
İşlemci: Pentium G2120
Ekran kartı: ATI HD 7350
RAM: 4 GB DDR3
PSU: 230VAC