i5 4460 ve R7 260X sistem alınır mı?

erkanaltuq

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben hâlâ arayış içindeyim. Daha önce açtığım konularda belirttiğim gibi bütçem kısıtlı. PUBG Mobile ve GTA 5 gibi oyunları minimum 60 FPS değerlerinde oynamak için bir sistem almak istiyorum. Acaba bu sistem 2400TL'ye alınır mı ve FPS değerleri nasıl olur?
İşlemci: i5 4460 3.40 GHz.

Anakart: MSI H81M-P33

Ekran kartı: ASUS Dual R7 260X 2 GB.

Bellek: 8 GB DDR3 1600 MHz Hi-Level soğutuculu.

HDD: 1 TB WD Blue 3.5 ınch 7200RPM HDD.

Kasa: Aerocool 500W kasa.

4 GB'lik bir ekran kartı kullanırsanız daha verimli olur gibi sanki RX560 gibi bir seçeneğe bakabilirsiniz bu açıdan.

4 GB'lik bir ekran kartı kullanırsanız daha verimli olur gibi sanki RX560 gibi bir seçeneğe bakabilirsiniz bu açıdan.
Bu sistemde işlemci ve geriye kalanlar iyi yanlızca ekran kartı takviyesi istiyor dimi hocam, şuan için bütçem yok acaba bunu alip ileriki dönemde ekran kartı bakmak mı mantıklı yoksa bekleyeyim mi ?
Low ayarlarda GameLoop PUBG 35-45 arası. GTA 5 rahat oynarsınız.
Teşekkür ederim hocam. peki 3000 tlye kadar harici ekran kartli 2.el bir sistem öneriniz olur mu?

Bu sistemde işlemci ve geriye kalanlar iyi yanlızca ekran kartı takviyesi istiyor değil mi hocam, şu an için bütçem yok acaba bunu alip ileriki dönemde ekran kartı bakmak mı mantıklı yoksa bekleyeyim mi?

Oynayacağınız oyunlar neler? Bu yazdıklarınız için işlemci yeterli aslında ekran kartıda yeterli.

Bu sistemde işlemci ve geriye kalanlar iyi yanlızca ekran kartı takviyesi istiyor dimi hocam, şuan için bütçem yok acaba bunu alip ileriki dönemde ekran kartı bakmak mı mantıklı yoksa bekleyeyim mi ?
Bekleme tercihi size kalmış bence. Eğer ihtiyacınız varsa şuan alın dediğiniz gibi ilerleyen vakitlerde değişirsiniz. Peki APU sistem almayı düşünür müsünüz? O bütçeye alınabilir diye düşünüyorum.

Oynayacağınız oyunlar neler? Bu yazdıklarınız için işlemci yeterli aslında ekran kartıda yeterli.
aslında şuan için sadece pubg mobile oynamak istiyorum, fakat emulatör ile oynandığı için iyi sistemleri bile yoran bir oyun olduğu için beni korkutuyor. tek isteğim uygun bir fiyata 60 fps oynamak.
Bekleme tercihi size kalmış bence. Eğer ihtiyacınız varsa şuan alın dediğiniz gibi ilerleyen vakitlerde değişirsiniz. Peki APU sistem almayı düşünür müsünüz? O bütçeye alınabilir diye düşünüyorum.
hocam apu sistem baktim aslinda, ilerleyen dönemde birdd ekran kartı ayarlarım diye düsünmustum, fakat gene 4000 tl altında toplayamadim.

Aslında şu an için sadece PUBG Mobile oynamak istiyorum, fakat emulatör ile oynandığı için iyi sistemleri bile yoran bir oyun olduğu için beni korkutuyor. Tek isteğim uygun bir fiyata 60 FPS oynamak.

Şahsen bu fiyata APU bir sistem alıp ilerleyen zamanlarda bir ekran kartı almanız hem ileriye dönük hem de daha fazla performans alırsınız.
Aslında şu an için sadece PUBG Mobile oynamak istiyorum, fakat emulatör ile oynandığı için iyi sistemleri bile yoran bir oyun olduğu için beni korkutuyor. Tek isteğim uygun bir fiyata 60 FPS oynamak.

Hocam APU sistem baktim aslinda, ilerleyen dönemde birdd ekran kartı ayarlarım diye düsünmustum, fakat gene 4000 TL altında toplayamadim.

R3 3200G ile aslında toplanabilir gibi geldi bana bir de ben deneyeyim sonuçları aktarırım.

Son düzenleme:
hocam ben çok anlamadığından sizden ricam bana 3000tlye kadar apu sistem yazarmısınız.
bu arada hâli hazırda kullanmakta olduğum bir masaüstüm var acaba bu kasaya yapılacak birşey olur mu, yani apu sistemi bu kasaya dizebilir miyim?

anakart: h61h2-mv
işlemci: pentium G2120
ekran kartı: ati hd 7350
ram : 4 gb ddr3
psu: 230vac

AMD Ryzen 3 3200G: AMD Ryzen 3 2200G 3.5GHz Soket AM4 6MB Önbellek 65W 4 Çekirdek Vega 8 GPU İşlemci incehesap.com
MSI A320M-A Pro AMD A320 3200MHz DDR4 mATX anakart A320M-A-PRO: MSI A320M-A Pro AMD A320 3200MHz DDR4 mATX Anakart Fiyatı, Yorumları - Trendyol
XPG Gammix D30 16 GB 2x8 DDR4 300MHz CL 16: XPG Gammix D30 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16 Gaming Ram (Bellek) - AX4U300038G16A-DB30 - incehesap.com
Seagate Barracuda Pro 1TB :Seagate Barracuda ST1000DM010 3.5" 1 TB 7200 RPM SATA 3 HDD Fiyatları ve Özellikleri
XPG Pylon 550 Watt 80 Plus Bronze: XPG Pylon 550B-BKCEU 550 Watt 80 Plus Bronze Yarı Modüler Power Supply - incehesap.com
2.783 lira ediyor. Kasayı da siz tercih edersiniz PSU'lu bir kasa alırsanız PSU'yu listeden çıkartırsınız.
Hocam ben çok anlamadığından sizden ricam bana 3000TL'ye kadar APU sistem yazar mısınız?
Bu arada hâli hazırda kullanmakta olduğum bir masaüstüm var acaba bu kasaya yapılacak bir şey olur mu, yani APU sistemi bu kasaya dizebilir miyim?

Anakart: H61H2-MV
İşlemci: Pentium G2120
Ekran kartı: ATI HD 7350
RAM: 4 GB DDR3
PSU: 230VAC

O biraz zor çünkü hem RAM'ler düşük kalır hem de anakartın AMD uyumlu değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı