i5 4460 ve R9 270X sistem ne kadar eder?

neogan

Hectopat
Daha fazla  
Okumadan direk linç atmayın şuna ben bu sistemi 5000'e koyacak halim yok zaten sizden fiyat önerisi istedim ve tüm bilgilerini paylaştım gidip adam almazsa 0 alsın demiyorum 0 parça fiyatlarında koydum her ilanda olan şeyler gibi lütfen gereksiz linç atmayın bir net fiyat öğrenmek istiyorum.
((Not: Parçaların 0 fiyatlarını da yazdım dolar yüzünden pahalı gözüküyor ancak almak istediğim Laptop'da 2 kat fiyatı arttı ona göre konuya yaklaşırsanız sevinirim))
Öncelikle hepinize merhabalar, ben bilgisayarımı satıp kendime bir laptop almak istiyorum ancak bu bilgisayarı ne kadar fiyattan satmalıyım tam emin olamadım yardımcı olursanız sevinirim bilgisayarın özelliklerine geçelim.
Ekran kartı: MSI R9 270X (( Sapphire ve ASUS modellerden daha iyi )) 2 GB VRAM. Overclock bile görmemiş.
İşlemci: Intel Core i5 4460 3.2 GHz (( Turbo ile 3.4 GHz))
RAM: 4x2 1600MHz 8 GB RAM ((DDR3))
Anakart: ASUS H97 GAMING PRO.
Kasa: Xigmatek asgard 382 Pure Black Edition.
PSU: Xigmatek'in kendi 600W PSU'su.
Depolama birimi: 1 TB HDD.
Windows 10 Pro.
Mouse olarak: Logitech SM 170.
Klavye: Everest KB-r9.
Evet şimdi internette bu parçaların 0 fiyatlarına göz attığımızda.
Ekran kartının Link'i: Şu an fiyatını göremiyorum stok olmadığından dolayı ama geçen ay 1985 TL civarına satılıyordu 0 parçası ve bende kutusu var.
İşlemci: INTEL Core i5 4460 Quad Core 3.20 GHz 6MB Turbo VGA 1150p 4.Nesil İşlemci INTEL
Anakart: ASUS H97 anakart link bulamadım ancak 300 TL civarına dolaşıyordu bu anakart kutulu olarak Letgo'da kullanılmamış.
Depolama birimi HDD: WD 3,5" 1 tb caviar blue sata 3.0 7200 rpm harddisk fiyatları, teknik özellikleri, WD10EZEX modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Hemen Al.
Kasa: 1103 lira Xigmatek Asgard 382 Siyah CCC-AD34BT-U61 (600W) Fiyatları ve Özellikleri
Mouse: logitech M170 Wireless Kablosuz Mouse 910-004642 | Trendyol
Klavye: (( Şu an fiyatı gözükmüyor ancak aldığımda 100 TL 'idi 120 lira diyelim ona da))
RAM: Kingston 4 Gb Ddr3 1600 Mhz Pc3-12800 Masaüstü Pc Ram (kvr16n11/4) | Trendyol 240 TL diyelim ben aldığımda 220 TL'idi çünkü.
Windows 10 Pro: 50 TL (( mahalle bilgisayarcısından Key ))

Şimdi 0 olarak alacak birisi almak isterse bu sistem için 5760 TL gibi komik bir fiyat ödemesi gerekiyor malum dolar kuru yüzünden fiyatlar bu kadar arttı ve doların düşeceği de yok ben de laptop alacağım o yüzden satıyorum bu sistemi.

Evet oyunlarda aldığı FPS'e gelirsek.
GTA 5 Benchmark'a göre: Kasaba ve civarı 70-90 FPS arası değişiyor.
Şehir içine geldiğimizde ise değerler bir düşmeye uğruyor ve patlamalı Benchmark yerinde FPS 30'a bir anlık testte düşsse de geri 50-60'a toparlanıyor ve şehir içi ort 50-65 olarak geziniyor.
Bu ayarlar High'da (( videosu var ))
GTA 5 Redux mod kurduğumuzda ise (( GTA 6 grafiği diye lans edilen)): 30-45 FPS'e düşüyor ama Ultra bir görüntü oluyor yani görüntüyü siz düşünün.

Mount and Blade Bannerlord oyununda ise 1000 vs 1000 medium ayarlarda kale savaşında 25-40 FPS almayı başarırken.
Low ayarlarda 200vs200 çöl'de (( çöl FPS düşüren en büyük etken )) yeri zaman 120 FPS'e çıksada 90-100 alıyor (( videosu var))

Counter-Strike global offensive oyununda.
2560X1440 çok yüksek grafik ayarlarında 135 FPS veriyor.
1080P mix medium -High 170 FPS alırken.
720P hellian adlı YouTuber'in 2 cfg'sinin birleşimiyle 200-230 FPS arasında geziniyorum basit eğlence'de.

Bu FPS testlerinin videosu bende var gösterebilirimde alacak kişiye.
Her neyse zaten buradaki birine satmaya çalışmıyorum ancak bende bir laptop almak istiyorum çünkü çok seyahat eden biriyim ve yakında üniverste sınavı var,
Ben bu toplama sistemi sizce kaç TL'ye satmalıyım? Teşekkürler iyi günler.

Kutusu olan parçalar.
Anakart.
Kasa.
Ekran kartı.

Son düzenleme:
((Not: Parçaların 0 fiyatlarını da yazdım dolar yüzünden pahalı gözüküyor ancak almak istediğim Laptop'da 2 kat fiyatı arttı ona göre konuya yaklaşırsanız sevinirim))
Öncelikle hepinize merhabalar, ben bilgisayarımı satıp kendime bir laptop almak istiyorum ancak bu bilgisayarı ne kadar fiyattan satmalıyım tam emin olamadım yardımcı olursanız sevinirim bilgisayarın özelliklerine geçelim.
Ekran kartı: MSI R9 270X (( Sapphire ve ASUS modellerden daha iyi )) 2 GB VRAM. Overclock bile görmemiş.
İşlemci: Intel Core i5 4460 3.2 GHz (( Turbo ile 3.4 GHz))
RAM: 4x2 1600MHz 8 GB RAM ((DDR3))
Anakart: ASUS H97 GAMING PRO.
Kasa: Xigmatek asgard 382 Pure Black Edition.
PSU: Xigmatek'in kendi 600W PSU'su.
Depolama birimi: 1 TB HDD.
Windows 10 Pro.
Mouse olarak: Logitech SM 170.
Klavye: Everest KB-r9.
Evet şimdi internette bu parçaların 0 fiyatlarına göz attığımızda.
Ekran kartının Link'i: Şu an fiyatını göremiyorum stok olmadığından dolayı ama geçen ay 1985 TL civarına satılıyordu 0 parçası ve bende kutusu var.
İşlemci: INTEL Core i5 4460 Quad Core 3.20 GHz 6MB Turbo VGA 1150p 4.Nesil İşlemci INTEL
Anakart: ASUS H97 anakart link bulamadım ancak 300 TL civarına dolaşıyordu bu anakart kutulu olarak Letgo'da kullanılmamış.
Depolama birimi HDD: WD 3,5" 1 tb caviar blue sata 3.0 7200 rpm harddisk fiyatları, teknik özellikleri, WD10EZEX modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Hemen Al.
Kasa: 1103 lira Xigmatek Asgard 382 Siyah CCC-AD34BT-U61 (600W) Fiyatları ve Özellikleri
Mouse: logitech M170 Wireless Kablosuz Mouse 910-004642 | Trendyol
Klavye: (( Şu an fiyatı gözükmüyor ancak aldığımda 100 TL 'idi 120 lira diyelim ona da))
RAM: Kingston 4 Gb Ddr3 1600 Mhz Pc3-12800 Masaüstü Pc Ram (kvr16n11/4) | Trendyol 240 TL diyelim ben aldığımda 220 TL'idi çünkü.
Windows 10 Pro: 50 TL (( mahalle bilgisayarcısından Key ))

Şimdi 0 olarak alacak birisi almak isterse bu sistem için 5760 TL gibi komik bir fiyat ödemesi gerekiyor malum dolar kuru yüzünden fiyatlar bu kadar arttı ve doların düşeceği de yok ben de laptop alacağım o yüzden satıyorum bu sistemi.

Evet oyunlarda aldığı FPS'e gelirsek.
GTA 5 Benchmark'a göre: Kasaba ve civarı 70-90 FPS arası değişiyor.
Şehir içine geldiğimizde ise değerler bir düşmeye uğruyor ve patlamalı Benchmark yerinde FPS 30'a bir anlık testte düşsse de geri 50-60'a toparlanıyor ve şehir içi ort 50-65 olarak geziniyor.
Bu ayarlar High'da (( videosu var ))
GTA 5 Redux mod kurduğumuzda ise (( GTA 6 grafiği diye lans edilen)): 30-45 FPS'e düşüyor ama Ultra bir görüntü oluyor yani görüntüyü siz düşünün.

Mount and Blade Bannerlord oyununda ise 1000 vs 1000 medium ayarlarda kale savaşında 25-40 FPS almayı başarırken.
Low ayarlarda 200vs200 çöl'de (( çöl FPS düşüren en büyük etken )) yeri zaman 120 FPS'e çıksada 90-100 alıyor (( videosu var))

Counter-Strike global offensive oyununda.
2560X1440 çok yüksek grafik ayarlarında 135 FPS veriyor.
1080P mix medium -High 170 FPS alırken.
720P hellian adlı YouTuber'in 2 cfg'sinin birleşimiyle 200-230 FPS arasında geziniyorum basit eğlence'de.

Bu FPS testlerinin videosu bende var gösterebilirimde alacak kişiye.
Her neyse zaten buradaki birine satmaya çalışmıyorum ancak bende bir laptop almak istiyorum çünkü çok seyahat eden biriyim ve yakında üniverste sınavı var,
Ben bu toplama sistemi sizce kaç TL'ye satmalıyım? Teşekkürler iyi günler.

Kutusu olan parçalar.
Anakart.
Kasa.
Ekran kartı.
Hocam siz o ekran kartının ilanının çok eski olduğunun farkında mısınız? Ürüne atılan yorumlar bile 5 yıllık sizin sisteminizin parçalarının hepsi 0 ürün olsa yine 5000 TL etmez o paraya çok daha iyisi ve daha yenisi toplanır. Sizin sisteminiz en fazla 2000 TL eder.

Hocam siz o ekran kartının ilanının çok eski olduğunun farkında mısınız? Ürüne atılan yorumlar bile 5 yıllık sizin sisteminizin parçalarının hepsi 0 ürün olsa yine 5000 TL etmez o paraya çok daha iyisi ve daha yenisi toplanır. Sizin sisteminiz en fazla 2000 TL eder.

Bunu söyledim zaten size, mantıken 0 fiyatlarınıda koydum ben bu sistemi gidip 4000 liraya koymayacağım zaten sadece fiyat önerisi istedim 3300 TL diyen arkadaş bile fazla geldi bana zaten bunu dikkate alın, FPS değerlerini de koydum ve edeceği değeri sordum ve 0 toplanmak isterse fiyatını koydum.
Ama şu konuda haklısınız GTX 1660 Super alınır o fiyata ama ekran kartının 0 fiyatı bu ben bunu satarken fikir almak için koymak zorundayım sonuçta.

Son düzenleme:
Kasaya 1.000 TL saymışsın vay be sıvı soğutmalı sanırım. En fazla 2.000 eder şunu alıp Ryzen 3'e çektiğinde 2389 ediyor.https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3apu/

Kasaya 1.000 TL saymışsın vay be sıvı soğutmalı sanırım. En fazla 2.000 eder şunu alıp Ryzen 3'e çektiğinde 2389 ediyor.https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3apu/

Senin galiba okuma yazman harbiden yok 1000 TL saymadım şu anki fiyatı 1100 lira zaten kasanın güncel fiyatlarını yazdım ve bu piyasaya göre kaç TL koymalıyım diye söyledim linklerini de bıraktım 1000 TL çıkartan ben değilim? O sıfır fiyattan gidip 5000 TL koyacak halim yok konunun başını hiç okumamışsın zaten FPS değerlerinede bak Ryzen 3 3200G sistemden zaten daha iyi bu bariz bir şekilde 3200G Redux'u 720P 40 FPS açarken bu 1080P açıyor aralarında zaten fark var.
Ben bilgisayarı 5000 TL koyacak halim yok.
Fiyat önerisi istedim sadece satmak için.
Ben böyle fiyatlara koyacak bir insan değilim ama piyasanın durumu bu benden ne istiyorsunuz anlamadım bende böyle tutup 4000'e 5000'e koyacağım demedim gereksiz linç atmayı bırakın sadece fiyat önerisi istedim okuma yazmanızda yok sanırsam konuyu iyi okumamışsınız rastgele parçalara bakan herkes linç atmaya geliyor.
Bu direk önerilen Letgo'da sistemlerden birisi!
Veya bu ha?
Ekran kartı bile ne olduğu belli değil dandik monitörle birlikte 3000'e koyuyorlar.
Ben dediğim gibi 4000-5000'e koyacak birisi değilim.
Şu dandik piyasayı göz önünde bulundurun ve rica ediyorum öyle yorum yapın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı