fenerbahce.sk
Centipat
Merhaba, benim İsviçre pasaportum var. Ailem “Okulunu bitir, öyle taşınırsın” diyor. Şimdi mi taşınmalıyım yoksa sonra mı? Taşınmalı mıyım? İnternette çok övüyorlar bu ülkeyi; doğru mu? Gerçekten denildiği gibi mi?
@Ana De Armas maalesef ailem okulunu bitir öyle diyor.
@Ana De Armas insanların dedikleri doğru mu İsviçre hakkında?
@Ana De Armas maalesef reşit değilim birkaç seneye hemen taşınırım zaten İngilizcem iyi sayılabilir zaten vatandaşlar orada ücretsiz tercüman bulabiliyormuş. (GPT söyledi)
Bencede gitme imkanı varsa gidilmeli parasının değeri çok fazla başlarda zorluklar yaşayabilirsin ama gitmelisin hiç olmazsa geri dönersin.@Ana De Armas maalesef reşit değilim birkaç seneye hemen taşınırım zaten İngilizcem iyi sayılabilir zaten vatandaşlar orada ücretsiz tercüman bulabiliyormuş. (GPT söyledi)
Merhaba, benim İsviçre pasaportum var. Ailem “okulunu bitir, öyle taşınırsın” diyor. Şimdi mi taşınmalıyım yoksa sonra mı? Taşınmalı mıyım? İnternette çok övüyorlar bu ülkeyi; doğru mu? Gerçekten denildiği gibi mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.