İsviçre'ye taşınmak mantıklı mı?

fenerbahce.sk

Centipat
Yer
Evren
Merhaba, benim İsviçre pasaportum var. Ailem “Okulunu bitir, öyle taşınırsın” diyor. Şimdi mi taşınmalıyım yoksa sonra mı? Taşınmalı mıyım? İnternette çok övüyorlar bu ülkeyi; doğru mu? Gerçekten denildiği gibi mi?

@Ana De Armas maalesef reşit değilim birkaç seneye hemen taşınırım zaten İngilizcem iyi sayılabilir zaten vatandaşlar orada ücretsiz tercüman bulabiliyormuş. (GPT söyledi)

Okulunda derslerine çok sıkı çalış sakın dersten kalıp okul tekrarına falan kalma en kısa sürede gitmeye bak 1000X'lik bir fark olacak hayatında Ana de Armas'a inanabilirsin.

@Ana De Armas maalesef reşit değilim birkaç seneye hemen taşınırım zaten İngilizcem iyi sayılabilir zaten vatandaşlar orada ücretsiz tercüman bulabiliyormuş. (GPT söyledi)
Bencede gitme imkanı varsa gidilmeli parasının değeri çok fazla başlarda zorluklar yaşayabilirsin ama gitmelisin hiç olmazsa geri dönersin.

Merhaba, benim İsviçre pasaportum var. Ailem “okulunu bitir, öyle taşınırsın” diyor. Şimdi mi taşınmalıyım yoksa sonra mı? Taşınmalı mıyım? İnternette çok övüyorlar bu ülkeyi; doğru mu? Gerçekten denildiği gibi mi?

Hocam gidebileceğiniz en erken zamanda hiç düşünmeden direkt gidin. Başka diyecek bir şey yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı