İ5 4460 ve R9 280X sistem nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
12
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bir sistem topladım 2 hafta kadar önce. Gerçi bir kaç parça farklı oldu ama inşallah kötü bir şey almamışımdır. Sistem özelliklerim şöyle:
  • Intel Core i5 4460
  • Asus H97-PLUS, 8 GB DDR3 1600Mhz
  • COOLER MASTER HYPER TX3 EVO
  • 3.5'' 1 TB HDD
  • COOLER MASTER RS-700 B Serisi 700W Güç Kaynağı
  • Sapphire R9 280X VAPOR-X
  • Zalman Z5 MidT ATX Kasa
Bu bilgisayar 2,629 TL tuttu. Sistemi 2 haftadır kullanıyorum aslında mutluyum ama acaba çok mu kötü kazıklandım, fazla mı para verdim, bu kadar para verdikten sonra insanın aklına takılıyor. Sizin fikriniz nedir? Umarım kötü bir sistem değildir ya da paramı boşa harcamamışımdır. Teşekkürler.

Ekran kartının markası hariç sistemde bir sorun göremiyorum. Gayet güzel bir sistem ve oyunları 1080p’de gayet akıcı oynayabilirsiniz. Oyun oynarken ekran kararması sorunu yaşarsanız ekran kartınızı garantiye gönderin.

Bir sistem topladım 2 hafta kadar önce. Gerçi bir kaç parça farklı oldu ama inşallah kötü bir şey almamışımdır. Sistem özelliklerim şöyle:
  • Intel Core i5 4460
  • Asus H97-PLUS, 8 GB DDR3 1600Mhz
  • COOLER MASTER HYPER TX3 EVO
  • 3.5'' 1 TB HDD
  • COOLER MASTER RS-700 B Serisi 700W Güç Kaynağı
  • Sapphire R9 280X VAPOR-X
  • Zalman Z5 MidT ATX Kasa
Bu bilgisayar 2,629 TL tuttu. Sistemi 2 haftadır kullanıyorum aslında mutluyum ama acaba çok mu kötü kazıklandım, fazla mı para verdim, bu kadar para verdikten sonra insanın aklına takılıyor. Sizin fikriniz nedir? Umarım kötü bir sistem değildir ya da paramı boşa harcamamışımdır. Teşekkürler.

• COOLER MASTER RS-700 B Serisi 700W Güç Kaynağı biraz fazla değil mi ?

Sapphire R9 280X VAPOR-X in fazla ısınması dışında hiçbir sorun yok bu sistemde.
- Güç kaynağı ve anakartın kalitesi sitemin 1 tık üstünde ama buda ilerde sistem upgrade'i
yaparken çok işe yarayacak ve + masrafı önleyecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı