i5 4460 ve R9 380 Sistem Kullanım Ömrü

ceza101

Hectopat
Daha fazla  
Sistem:
- R9 380 2gb
- H81M-C
-8 gb 1600 mhz ram
-i3 4130
-Zalman R1 600 watt
-1 Tb harddisk
Bu sistemim 5 aylık 1800 tl ye satmayı düşünüyordum. Lakin alıcı bulucağımı düşünmediğimden malesef sisteme i5 4460 alıcam. Peki bu işlemci beni ne kadar süre rahat sıkıntı çıkarmadan götürür? Online oyunlar oynadığımdan çevredeki evler vs yüklenirken sıkıntı çıkarır mı?

Bu sistem bu haliyle size sıkıntı çıkarıyor mu ki? i5 4460 alınca çok bir şey değişeceğini sanmıyorum ama siz bilirsiniz.

Hocam ben rust oynamaktayım. Rust da evler yüklenirken fps düşüşleri oluyor boş bir sv de herşey full deyken 90 alıyorum oyunda evler yapıldıkça en düşük ayarda 50 bile zor alıyorum.
Bunun nedeni işlemci değil de nedir?

Evet. R9 380 çok güçlü bir kart fakat işlemciniz eski nesil ve en düşüklerinden. Harddiskiniz 7200 RPM mi?

Bu işlemci bu ekran kartı ile darboğaz oluşturmaz. Rust'ın da istediği sistem gereksinimleri düşük gözüküyor. Donanımlarınızın yeterli gelmesi lazım. Siz sürücülerinizin ve oyun bileşenlerinin güncelliğini bir kontrol edin. Hatta mümkünse format atıp tüm sürücüleri ve oyunu temiz bir kurulum yapmanızı tavsiye ederim.

• MINIMUM:
    • İşletim Sistemi: Windows 7 64bit
    • İşlemci: 2 ghz
    • Bellek: 8 GB RAM
    • DirectX: Sürüm 9.0
    • Depolama: 8 GB kullanılabilir alan

• ÖNERILEN:
    • İşletim Sistemi: Windows 10 64bit
    • İşlemci: 3 ghz
    • Bellek: 16 GB RAM
    • Ekran Kartı: Nvidia GTX 980
    • DirectX: Sürüm 12
    • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
    • Depolama: 10 GB kullanılabilir alan

Rust'ın sistem gereksimleri böyle hocam.

Öyleyse ben baya yanlış bir şeye bakmışım kusura bakmayın

Hocam şimdi ne yapmalıyım kasayı satıp ddr4 mu toplamalıyım. Yoksa i5 4460'mı almalıyım. Şöyle birşey var 18 ay işimi görsün yeter. (Fazlası olursa daha iyi olur)

Hocam şimdi ne yapmalıyım kasayı satıp ddr4 mu toplamalıyım. Yoksa i5 4460'mı almalıyım. Şöyle birşey var 18 ay işimi görsün yeter. (Fazlası olursa daha iyi olur)

Sisteminiz gayet güzel. Sadece işlemcinizi upgrade edin. Masrafa gerek yok. Sadece bir nesil eski bilgisayarınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…