Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mesela Battlefield 4 de FPS olarak i3 4130 ile i7 4790K arasında hiç bir fark gözükmüyor aşağıdaki videoda (8.dakika 6.saniye'den itibaren). Ama tabi sizin oynadığınız oyun işlemciyi daha çok kullanıyorsa belki sonuç farkedecektir:
Battlefield 4 oyununda Amd' nin çözünürlük yükseltme teknolojisini kullanarak 2048x1152 çöznürlüğe çıkarttım.
Sonuç çok iyidi ulutrada 45 fps alıyordum. Lakin rust haritası büyük olup oyuncu sayısı ortalama 70 80 oldumu birsürü ev yapıyorlar buda işlemciyi çok yorduğunu düşünüyorum. Çünkü oyun sıfırlandığında ev olmuyor ve harita ulturada 60 70 fps görüyorum biraz düşürdümü 90 100 çivarı oluyor. En yakın zamanda işlemcimi değiştircem ve güzel bir format atıcam bilgiyi vericem
Hocam birşey sorucam. Ram etkiler mi?
Önerilen sistem ile ilgili 16 gb ram yazıyor en düşük sistem ile ilgili 8 gb ram diyor zaten pc 2 kullanıyorsa oyuna 6 kalıyor. Ram'i 16 yapsam sorun gidebilir mi? Sonuçta önerilen sistem ayarlarında işlemci 3 ghz yazıyor.
Herkese teşekkürler. Ram sistemimin sorunu çözdü. Rust' da en ufak kasma dahir olmuyor.