i5 4460 ve R9 380 Sistem Toplama

WoolRyunQ

Hectopat
Katılım
28 Eylül 2015
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar günlerdir araştırma yapıyorum sadece oyun bilgisayarı toplamak için 2750 TL bütçe belirledim fiyatta biraz oynama yapabilirim ama kesinlikle 3 bin TL'yi geçmemesi gerekiyor. Ekran kartı, anakart, işlemci ve RAM 2400 lira tutuyor. Geri kalanlara 400 lira gibi bir bütçe var. Bu bütçeyle ne almam gerektiğini bilmiyorum, bu konuda yardımcı olur musunuz?

Monitör almayı düşünmüyorum, elimdekiyle idare edeceğim depolama ve güç kaynağını mecbur almam gerekiyor sanırım bu toplayacağım sistemin elimdeki kasaya sığacağını da düşünmüyorum kasa da almam gerekiyor.

Arkadaşlar kısaca bu bütçeye hangi depolama güç kaynağı ve kasayı almam gerekiyor.

Kafama göre yaptığım e.kartı, a.kart, işlemci ve RAM sizce iyi mi? Aralarında bir uyumsuzluk olur mu başka önerileriniz varsa lütfen bütçeye göre sistem önerebilir misiniz?

Arkadaşlar bir de şu var, hafta sonu kesinlikle almam gerekiyor. İnternete güvenmediğimden bayiden almayı düşünüyorum ama vatan bilgisayarla ilgili kafamda bir soru işareti var. Vatan bilgisayarı kötüleyen onca yorum bulunmakta sizce vatandan almalı mıyım? Başka da sistem toplayabileceğim bir bayi bilmiyorum, varsa önerebilir misiniz?

Vatan bilgisayar internet fiyatlarıyla bayide fiyatlar aynı mıdır acaba? Bayide daha pahalıya mı daha ucuza mı gelir? Bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar.

a0JGn7.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartı h97 gaming 3 yapıp ramı 4x2 yapabilirsin işlemcinin çarpan kilidi kapalı olduğu için h97 anakart almalısın. HDD olarak wd blue kasa olarakta z3 plus 600w alabilirsen sağlıklı bir sistem kurmuş olursun.
 
Ara Toplam2.508,37 TL
Toplam KDV451,51 TL
Sepet Toplam Fiyatı2.959,88 TL
[TBODY] [/TBODY]
Toplanılan yer Sinerji.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı