i5 4460 ve R9 380'li sistem RDR2 oynatır mı?

Swixy

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar YouTube'da bir videosu yok ama böyle bir sistemi olan, veya benzeyen varsa oynatır mı düşük ayarlarda vesaire? Yardımcı olur musunuz _ona göre alacağım da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır dostum, düşük ayarlarda bile maximum 20 FPS alabilirsin. Red Dead Redemption II'yi düşük ayarlarda 45 FPS oynamak için en az 9. nesil bir işlemciye ihtiyacın ve GTX 1000+ bir ekran kartına ihtiyacın var (AMD olarak bilmiyorum).

Oynarsın ayar olarak düşüğün düşüğünde

Hayır dostum, düşük ayarlarda bile maximum 20 FPS alabilirsin. Red Dead Redemption II'yi düşük ayarlarda 45 FPS oynamak için en az 9. nesil bir işlemciye ihtiyacın ve GTX 1000+ bir ekran kartına ihtiyacın var (AMD olarak bilmiyorum).
Dediğin doğru değil. Sence bu videoda nasıl 45fps alınıyor mesela ne 9.nesil var ne 1xx ekran kartı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

I5 7500 GTX1050Ti ile 45-50 fps bandında oynadım hocam.

Cok teşekkür ederim anladıgım kadarıyla 30-40 FPS arası gider gelir düşük ayarlar bu idael değil midir zevk alabilir miyim oynarken acaba aklımdaki sorulardan biriside bu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı