i5 4460 vs X8 9370

İlerde işlemciyi İ7 4790 yapabilir. İlla ilerde soket değiştirmesine gerek yok zaten.
4 yıl sonrasını düşünürsek 3 yıllık ikinci el bir işlemciye ne kadar güvenebilirsiniz ki? Öyle basit olsa herkes i7 2600 alırdı i5 4460 alan olmazdı.

İ5 4460 4 yıl gider açıkçası zaten o zamana kadar İntel tekrar soket değiştirir.
Benden ondan bahsediyorum aslında ama i5 6600k'yı 4 yıl sonra değiştirmesi gerekebileceğini hiç sanmıyorum.
Ekran kartını değiştirir ama anakartı, işlemciyi, ramleri değiştirmek zorunda kalmaz, böylesi daha mantıklı bence.

Skylake olmasın, SSD olsun. 6600k stok fan ile gelmiyor. Hocam bir gelin burada karşıklık var. @Tristan23

tamam kardeşim ddr4 iyi birşey ama ben toplasam şimdi 4.000-5.000 tl tutacak o zaman ucuzladığı zaman ben 2.000-3.000 tl ye elden çıkarırsam zarar etmiş olcam

DDR4 RAM, DDR3 ile yakın fiyata bulunabiliyor. İşlemciye fazladan 100 Lira verirsin. En çok fark anakartta. Kabaca sana maliyeti fazladan 300 TL olur, eğer en ucuz 1150 anakart ile sistem kurmayı planlıyorsan. Benimki sadece öneri. Elbette 4. nesil de toplanabilir.

böyle iyi ama gine önerin için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…