i5 4460 vs X8 9370

İ5 4460 4 yıl gider açıkçası zaten o zamana kadar İntel tekrar soket değiştirir.
Benden ondan bahsediyorum aslında ama i5 6600k'yı 4 yıl sonra değiştirmesi gerekebileceğini hiç sanmıyorum.
Ekran kartını değiştirir ama anakartı, işlemciyi, ramleri değiştirmek zorunda kalmaz, böylesi daha mantıklı bence.

Skylake olmasın, SSD olsun. 6600k stok fan ile gelmiyor. Hocam bir gelin burada karşıklık var. @Tristan23
image.png

DDR4 toplamalısın. Bugün nasıl kimse ikinci elde DDR2 almıyorsa, sen de bunu elinden çıkarmak istediğinde kimse DDR3 sistem almak istemeyecek. Sadece elinde 1150 anakart bulunanlar İ5 işlemcini alırlar. Şu da var; DDR3 RAM üretimi durunca fiyatları artacak ve DDR4 ucuzlayacak.
tamam kardeşim ddr4 iyi birşey ama ben toplasam şimdi 4.000-5.000 tl tutacak o zaman ucuzladığı zaman ben 2.000-3.000 tl ye elden çıkarırsam zarar etmiş olcam ;)

DDR4 RAM, DDR3 ile yakın fiyata bulunabiliyor. İşlemciye fazladan 100 Lira verirsin. En çok fark anakartta. Kabaca sana maliyeti fazladan 300 TL olur, eğer en ucuz 1150 anakart ile sistem kurmayı planlıyorsan. Benimki sadece öneri. Elbette 4. nesil de toplanabilir.

böyle iyi ama gine önerin için teşekkürler

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı