kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 23 Ekim 2023 #11 Swixy dedi: Peki DDR3 kaç sene daha kullanılır? Genişletmek için tıkla... Sen ne kadar daha kullanmak istersen.
Swixy dedi: Peki DDR3 kaç sene daha kullanılır? Genişletmek için tıkla... Sen ne kadar daha kullanmak istersen.
A ardakurkcu06 Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #12 Swixy dedi: Hiç DDR4 piyasasını anakartlarının hangi işlemciyle uygun oldugunu vesaire bilmiyorum ki ya. Overclock yapınca işlemciye bir sorun olur mu? Bir de kaç FPS arttırki overclock ile. Genişletmek için tıkla... Hocam anakart olarak, H510M Pro-e önerebilirim. Tabii Ryzen işlemci kullanacaksanız B450M de alabilirsiniz.
Swixy dedi: Hiç DDR4 piyasasını anakartlarının hangi işlemciyle uygun oldugunu vesaire bilmiyorum ki ya. Overclock yapınca işlemciye bir sorun olur mu? Bir de kaç FPS arttırki overclock ile. Genişletmek için tıkla... Hocam anakart olarak, H510M Pro-e önerebilirim. Tabii Ryzen işlemci kullanacaksanız B450M de alabilirsiniz.
S Swixy Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 1.204 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #13 ardakurkcu06 dedi: Hocam anakart olarak, H510M Pro-e önerebilirim. Tabii Ryzen işlemci kullanacaksanız B450M de alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Birkaç sene kullanayım bilgisayarı artık anladım yorulmaya başladı o zaman değiştiririm yeni anakart falan şimdilik bütçem yokya teşekkürler önerin icin.
ardakurkcu06 dedi: Hocam anakart olarak, H510M Pro-e önerebilirim. Tabii Ryzen işlemci kullanacaksanız B450M de alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Birkaç sene kullanayım bilgisayarı artık anladım yorulmaya başladı o zaman değiştiririm yeni anakart falan şimdilik bütçem yokya teşekkürler önerin icin.
Arvedui Hectopat Katılım 18 Ekim 2022 Mesajlar 1.038 Çözümler 12 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #14 Overclock yaparsanız artış olur FPS olarak ama ona göre anakart ve soğutucu lazım.
S Swixy Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 1.204 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #15 Arvedui dedi: Overclock yaparsanız artış olur FPS olarak ama ona göre anakart ve soğutucu lazım. Genişletmek için tıkla... Anakartım zaten var H81m Pro soğutucu olarak kule tipi soğutucu gibi bir şey mi diyorsunuz
Arvedui dedi: Overclock yaparsanız artış olur FPS olarak ama ona göre anakart ve soğutucu lazım. Genişletmek için tıkla... Anakartım zaten var H81m Pro soğutucu olarak kule tipi soğutucu gibi bir şey mi diyorsunuz
Arvedui Hectopat Katılım 18 Ekim 2022 Mesajlar 1.038 Çözümler 12 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #16 Evet iyisinden kule tipi soğutucu.