i5 4460 + Z97 PC Mate + GTX970 Sistem

• Konuyu başlatan Adion
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 5.485
Makaleler
8
Yer
Lüleburgaz
Daha fazla  
Arkadaşlar kısmetse bu sistem yarın alınacak. Tavsiyeniz varsa ya da değiştirmemi istediğiniz bir şey varsa değiştireyim. Anakart konusunda sırf 4 ram yuvası ve Z97 çipset olduğu için tercih ediyorum. Yoksa ben de biliyorum overclocksuz işlemciye overclocklu anakart takmanın saçma olduğunu. Fakat bu bütçede alabileceğim ondan başka tek anakart var. O da H97M G43. Önerirseniz onu alayım farketmez benim için. Son olarak işlemci ve ekran kartı darboğaz olmaz demişlerdi. Yine de sizin görüşlerinizi almak isterim. Ayrıca monitörüm 1440x900. 3 ay kadar kullanmak zorundayım. Herhangi bir sorun çıkarır mı? 3 ay sonra full HD bir monitör almayı planlıyorum. @Silinen üye @BilgisayarKurdu @Recep Baltaş
Güç Kaynağı: http://www.vatanbilgisayar.com/vs-serisi-650w-guc-kaynagi.html?srt=UP

Sistem.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdiden hayırlı olsun. Merak etme darboğaz sorunu yaşamazsın. Güç kaynağını 80 plus bir güç kaynağı ile değiştir. Fiyat olarak sorun çıkarsa
550w alabilirsin.

Rehberi izlemeni tavsiye ederim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzledim zaten . Adamın boşuna masraf yapmasına gerek yok. 80+ kaliteli bir güç kaynağı alıp GTX 770 'e neden düşsün ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı