M Miskince Picopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 172 Çözümler 1 31 Mayıs 2022 #1 Elimde i5 450M CPU ve NVIDIA GeForce 420M GPU olan eski bir cihaz var. GNU/Linux sistem kurmayı düşünüyorum. Böyle bir cihaz için önerilere açığım.
Elimde i5 450M CPU ve NVIDIA GeForce 420M GPU olan eski bir cihaz var. GNU/Linux sistem kurmayı düşünüyorum. Böyle bir cihaz için önerilere açığım.
Micsiz Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 697 Çözümler 1 Yer Aselsan MTAL Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisliği Öğrencisi 31 Mayıs 2022 #2 Linux Mint kurun kafanız rahat etsin. Android bir sisteme geçmeyi düşünüyorsanız PrimeOS'un en iyisi olduğunu da belirtmek isterim.
Linux Mint kurun kafanız rahat etsin. Android bir sisteme geçmeyi düşünüyorsanız PrimeOS'un en iyisi olduğunu da belirtmek isterim.
M Miskince Picopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 172 Çözümler 1 31 Mayıs 2022 #3 Micsiz dedi: Linux Mint kurun kafanız rahat etsin. Android bir sisteme geçmeyi düşünüyorsanız PrimeOS'un en iyisi olduğunu da belirtmek isterim. Genişletmek için tıkla... Mint’te NVIDIA sorunu yaşar mıyım?
Micsiz dedi: Linux Mint kurun kafanız rahat etsin. Android bir sisteme geçmeyi düşünüyorsanız PrimeOS'un en iyisi olduğunu da belirtmek isterim. Genişletmek için tıkla... Mint’te NVIDIA sorunu yaşar mıyım?
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mayıs 2022 #4 Miskince dedi: Mint’te NVIDIA sorunu yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Hayır. Gerekli PRIME araçları Ubuntu ve türevlerinde rahatça erişilebilir.
Miskince dedi: Mint’te NVIDIA sorunu yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Hayır. Gerekli PRIME araçları Ubuntu ve türevlerinde rahatça erişilebilir.
M Miskince Picopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 172 Çözümler 1 31 Mayıs 2022 #5 Cruslan dedi: Hayır. Gerekli PRIME araçları Ubuntu ve türevlerinde rahatça erişilebilir. Genişletmek için tıkla... Yanıt için teşekkürler. Peki Arch tabanında durum nedir hocam?
Cruslan dedi: Hayır. Gerekli PRIME araçları Ubuntu ve türevlerinde rahatça erişilebilir. Genişletmek için tıkla... Yanıt için teşekkürler. Peki Arch tabanında durum nedir hocam?
tahaklkt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 2.127 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri TUF RTX 3060, i3 12100F, Corsair Vengeance 8x2 3200 mHZ RAM, Kingston NV1 500 GB SSD, Corsair H150i Sıvı Soğutma, Asus TUF GT 301 Kasa, Asus TUF 550W PSU Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2022 #6 Size kalmış ama ben macOS High Sierra kurardım hocam hem de bir değişiklik olmuş olurdu lakin zorlayacaktır bu sistem ile benzer sistemde çok zor kurmuştum özel dosya yamalanması lazım.
Size kalmış ama ben macOS High Sierra kurardım hocam hem de bir değişiklik olmuş olurdu lakin zorlayacaktır bu sistem ile benzer sistemde çok zor kurmuştum özel dosya yamalanması lazım.