i5 4570 anlık donmalar

actv512

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar. Bilgisayarımda anlık donmalar - takılmalar yaşıyorum. Örnek olarak chromede fazla sekme açınca bilgisayar takılmaya başlıyor. Daha sonrada düzelmiyor örneğin chromeyu kapatıp lole girdiğim zaman fps 200 üstünde ama aşırı derecede takılıyor. Ekran 10 saniyede bir 1-2 saniyelik takılmalar oluyor. Napmalıyım ?
  • İşletim sistemim 8.1
  • Ram 8 gb
  • İşlemci i5 4570
  • Z97 gaming 7
Not eski hdd bozuktu. 0 1 tb hdd aldım klonlayıp yeni hddye attım tüm dosyalarımı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarını bir CCLeaner programıyla temizle, kasanın içini temizle toz'ları temizleyebildiğin kadar temizlemeye çalış , diskindeki gereksiz dosyaları boş klasörleri sil eğer hala daha devam ediyorsa format atabilirsin.

Sorununuzu tam anlayamamakla beraber - sizin anlatımınızdan değil, sorunu yaratacak sebepler birden fazla - harddiskinizi bad sector ile taramınızı tavsiye ederim. Birde clon yöntemi yerine temiz bir kurulum yapıp dosyalarınızı aktarırsanız daha faydalı olacaktır. Ayarıca bu takılma işlemi sadece internette gezinme sırasında mı yaşanıyor?

Bilgisayarını bir CCLeaner programıyla temizle, kasanın içini temizle toz'ları temizleyebildiğin kadar temizlemeye çalış , diskindeki gereksiz dosyaları boş klasörleri sil eğer hala daha devam ediyorsa format atabilirsin.

Katılıyorum..

Glary Utilities | Glarysoft

Bunu da deneyebilirsin..

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı