i5-4570 için ekran kartı önerisi

Tamam şimdi sana şunu söyleyeyim GTX 1650 olayını kafana takmana gerek yok. RX 570, GTX 1650 ile neredeyse eş değer bir kart. Neden olduğunu bilmiyorum ancak NVIDIA neredeyse aynı olan ekran kartını çok daha pahalıya satıyor. RX 570 senin için en iyi seçim olacaktır.
GTX 1650 değil zaten 1650 Super'den bahsettim ben. Hemde RX 570 ile eş değer felan değil RX 580 ile eşdeğerdir. RX 590 a yakın bir Ekran Kartıdır. Bazı testlerde RX 580'i bile geçiyor.
Ve bunları daha az güç tüketerek yapıyor. Fiyatını fazlasıyla hak ediyor bence.

GTX 1650 değil zaten 1650 Super'den bahsettim ben. Hemde RX 570 ile eş değer falan değil RX 580 ile eşdeğerdir. RX 590'a yakın bir ekran kartıdır. Bazı testlerde RX 580'i bile geçiyor.
Ve bunları daha az güç tüketerek yapıyor. Fiyatını fazlasıyla hak ediyor bence.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
dostum lütfen bilmeden konuşmayalım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
dostum lütfen bilmeden konuşmayalım.

Senin hiçbir bilgin yok cidden. 1650 Super demem rağmen hala inatla 1650 modelinin testlerini atıyorsun tuhaf :).

XFX RX 570'in ısınma sorunu var. Ayrıca RX 500 serisinin artık sıfır alınmaması daha cazip olur. Ha illa ki alacağım diyorsanız siz bilirsiniz ancak bütçeyi biraz daha artırıp 1650S veya RX 5500XT 8 GB almanız daha ileriye dönük olur. Ayrıca arkadaş 5-6 yıl sonra ki oyunları kaldıracağından emin olabilirsiniz demiş. Lakin şu anki yeni çıkan Valhalla gibi oyunları bile en düşük ayarlarda anca oynatıyor. Yani 5-6 sene için umudunuz olmasın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı