i5 4570 için ekran kartı önerisi

GEFORCE RTX 4060 AERO ITX 8G OC Alabilirseniz alın derim. Az güç tuketir. Çift fanlı ekran kartlarına göre az güç tuketiyin den ömrü daha uzundur Az güç tükettiyinden dar boğaz yapar ama yapmaya da bilir Oynadığınız oyuna göre deyişir. Güç tüketimi 550 W Hepsiburada da indirimde sanırım Amazonda da indirimde Ayrıca ileride ekran kartsız bir sistem alırsanız. Hem daha ucuza gelır. İlersi içinde faydası olur.

GeForce RTX 4060 Aero ITX 8G OC alabilirseniz alın derim. Az güç tuketir. Çift fanlı ekran kartlarına göre az güç tuketiyinden ömrü daha uzundur az güç tükettiyinden darboğaz yapar ama yapmaya dabilir oynadığınız oyuna göre değişir. Güç tüketimi 550W Hepsiburada'da indirimde sanırım Amazon'da da indirimde ayrıca ileride ekran kartsız bir sistem alırsanız. Hem daha ucuza gelir. İlersi içinde faydası olur.

Hocam arkadaşın sizin dediğiniz ekran kartını alabilmesi için 8 nesil yüksek işlemci almasi gerekiyor. Bunun içinde anakart ve RAM almasi gerek.

Ben fikrimi soyledım. Geri kalanı arkadaşın bileceyi iş. Bir de bu kartı alırsa arkadaş kesınlıkle Ultra grafikler de oynama yuksek ve medium arası oyna bir sene sonra ekran kartsız yeni bir sistem daha ucuza alıp geçebilirsin ki bence geçmelisin de

Son düzenleme:
Teşekkür ederim hocam gerçekten çok çok sağ olun yeterli bilgiyi verdiniz zaten siz bana yalnız son bir sorum olacak bu ekran kartı ve işlemciyle RDR 2'yi oynayabilir miyim kusura bakmayın.

Hocam estağfurullah ne olacak. RDR'yi en düşük ayarlarda 40 civarında oynarsınız diye düşünüyorum. Optimize eden bazı uygulamalar var onları da yaparsanız 50'yi geçersiniz muhtemelen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı