TheNoblesT.R Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 687 Çözümler 2 7 Ağustos 2021 #1 İşlemcim i5 4570 Son zamanlarda boşta 90 derece falan. Undervolt yapsam sıcaklık düşer mi?
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 7 Ağustos 2021 #2 TheNoblesT.R dedi: İşlemcim i5 4570 Son zamanlarda boşta 90 derece falan. Undervolt yapsam sıcaklık düşer mi? Genişletmek için tıkla... Termal macun yenilediniz mi? Bende İ5 3470 var yükte en fazla 70 oluyor. Artı 0 Eksi
TheNoblesT.R dedi: İşlemcim i5 4570 Son zamanlarda boşta 90 derece falan. Undervolt yapsam sıcaklık düşer mi? Genişletmek için tıkla... Termal macun yenilediniz mi? Bende İ5 3470 var yükte en fazla 70 oluyor.
KS KS TheNoblesT.R Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 687 Çözümler 2 7 Ağustos 2021 #3 GreatArcher dedi: Termal macun yenilediniz mi? Bende i5 3470 var yükte en fazla 70 oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet yeniledim zaten son 1 2 hafta da olmaya başladı. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
GreatArcher dedi: Termal macun yenilediniz mi? Bende i5 3470 var yükte en fazla 70 oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet yeniledim zaten son 1 2 hafta da olmaya başladı.
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 7 Ağustos 2021 #4 TheNoblesT.R dedi: Evet yeniledim zaten son 1 2 hafta da olmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemci soğutucunuzun arasında toz olabilir. Eğer uzun süredir temizlemediyseniz temizleyin. Fanlarda da olabilir toz. Artı 0 Eksi
TheNoblesT.R dedi: Evet yeniledim zaten son 1 2 hafta da olmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemci soğutucunuzun arasında toz olabilir. Eğer uzun süredir temizlemediyseniz temizleyin. Fanlarda da olabilir toz.
KS KS TheNoblesT.R Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 687 Çözümler 2 8 Ağustos 2021 #5 GreatArcher dedi: Hocam işlemci soğutucunuzun arasında toz olabilir. Eğer uzun süredir temizlemediyseniz temizleyin. Fanlarda da olabilir toz. Genişletmek için tıkla... Hocam mzaten fanı temizlemek için çıkardım sonra taktım 80 90 derece olmaya başladı. GreatArcher dedi: Hocam işlemci soğutucunuzun arasında toz olabilir. Eğer uzun süredir temizlemediyseniz temizleyin. Fanlarda da olabilir toz. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz daha termal macun sürdüm boşta 50 60 dereceye düştü fakat Valorant falan girince 100 derece oluyor sıkıntı olur mu? Son düzenleme: 8 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
GreatArcher dedi: Hocam işlemci soğutucunuzun arasında toz olabilir. Eğer uzun süredir temizlemediyseniz temizleyin. Fanlarda da olabilir toz. Genişletmek için tıkla... Hocam mzaten fanı temizlemek için çıkardım sonra taktım 80 90 derece olmaya başladı. GreatArcher dedi: Hocam işlemci soğutucunuzun arasında toz olabilir. Eğer uzun süredir temizlemediyseniz temizleyin. Fanlarda da olabilir toz. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz daha termal macun sürdüm boşta 50 60 dereceye düştü fakat Valorant falan girince 100 derece oluyor sıkıntı olur mu?
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 8 Ağustos 2021 #6 TheNoblesT.R dedi: Hocam mzaten fanı temizlemek için çıkardım sonra taktım 80 90 derece olmaya başladı. Hocam biraz daha termal macun sürdüm boşta 50 60 dereceye düştü fakat Valorant falan girince 100 derece oluyor sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... 100 derece sıkıntı. Ekran kartı için bile çok. İşlemci için daha fazla bence. Undervolt işlemci için nasıl yapılıyor bilmiyorum ama bu işlemci için yapılıyorsa internetten bulabilirsiniz. Artı 0 Eksi
TheNoblesT.R dedi: Hocam mzaten fanı temizlemek için çıkardım sonra taktım 80 90 derece olmaya başladı. Hocam biraz daha termal macun sürdüm boşta 50 60 dereceye düştü fakat Valorant falan girince 100 derece oluyor sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... 100 derece sıkıntı. Ekran kartı için bile çok. İşlemci için daha fazla bence. Undervolt işlemci için nasıl yapılıyor bilmiyorum ama bu işlemci için yapılıyorsa internetten bulabilirsiniz.