TheNoblesT.R
Hectopat
İşlemcim i5 4570 Son zamanlarda boşta 90 derece falan. Undervolt yapsam sıcaklık düşer mi?
Termal macun yenilediniz mi? Bende İ5 3470 var yükte en fazla 70 oluyor.İşlemcim i5 4570 Son zamanlarda boşta 90 derece falan. Undervolt yapsam sıcaklık düşer mi?
Termal macun yenilediniz mi? Bende i5 3470 var yükte en fazla 70 oluyor.
Hocam işlemci soğutucunuzun arasında toz olabilir. Eğer uzun süredir temizlemediyseniz temizleyin.Evet yeniledim zaten son 1 2 hafta da olmaya başladı.
Hocam işlemci soğutucunuzun arasında toz olabilir. Eğer uzun süredir temizlemediyseniz temizleyin.
Fanlarda da olabilir toz.
Hocam işlemci soğutucunuzun arasında toz olabilir. Eğer uzun süredir temizlemediyseniz temizleyin.
Fanlarda da olabilir toz.
100 derece sıkıntı. Ekran kartı için bile çok. İşlemci için daha fazla bence. Undervolt işlemci için nasıl yapılıyor bilmiyorum ama bu işlemci için yapılıyorsa internetten bulabilirsiniz.Hocam mzaten fanı temizlemek için çıkardım sonra taktım 80 90 derece olmaya başladı.
Hocam biraz daha termal macun sürdüm boşta 50 60 dereceye düştü fakat Valorant falan girince 100 derece oluyor sıkıntı olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.