i5 4570 Sistem %100 CPU Kullanımı

emrecfa

Kilopat
Daha fazla  
Benim işlemci i5 4570, ekran kartıGTX 1060 3 GB. Eskiden Need for Speed Payback oynarken sıfır takılma ultrada oynuyordum, şimdi dehşet bir şekilde kasıyor ve takılıyor. Değerlere baktım işlemci kullanımının %100 olduğunu fark ettim. Termal macunda falan sıkıntı yok, virüs bulaşmış olabilir mi? Ama virüs bulaşsa neden işlemci kullanımı %100 olsun?
Cevaplarsanız sevinirim.

Ekran kartı sürekli güncelleme alıyor ve verebileceği fps artmış olabilir bu yüzden işlemcinizi darboğaz yapıyor olabilir. v-sync özelliğini açarsanız ekran kartını biraz tutabilirsiniz 60fps de o zaman işlemcinizde yetişebilir. Biraz baktım açık dünya ve battle royal oyunlarda normalde zaten darboğaz mevcut youtubeda videoları var .

Termal macunda sorun yok dediniz ancak kasa fanlarınızda kir ve toz birikmesi olabilir. Eğer sürücünüz güncelse eski sürücüyü deneyebilirsiniz.

Oyuna bağlı özellikle güncel oyunlarda o işlemci GTX 1060'a darboğaz yapar zaten.

FPS i 60 a sabitle. Büyük ihtimalle çözülecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…