i5 4570 Sistem %100 CPU Kullanımı

emrecfa

Kilopat
Daha fazla  
Benim işlemci i5 4570, ekran kartıGTX 1060 3 GB. Eskiden Need for Speed Payback oynarken sıfır takılma ultrada oynuyordum, şimdi dehşet bir şekilde kasıyor ve takılıyor. Değerlere baktım işlemci kullanımının %100 olduğunu fark ettim. Termal macunda falan sıkıntı yok, virüs bulaşmış olabilir mi? Ama virüs bulaşsa neden işlemci kullanımı %100 olsun?
Cevaplarsanız sevinirim.

Ekran kartı sürekli güncelleme alıyor ve verebileceği fps artmış olabilir bu yüzden işlemcinizi darboğaz yapıyor olabilir. v-sync özelliğini açarsanız ekran kartını biraz tutabilirsiniz 60fps de o zaman işlemcinizde yetişebilir. Biraz baktım açık dünya ve battle royal oyunlarda normalde zaten darboğaz mevcut youtubeda videoları var .

Termal macunda sorun yok dediniz ancak kasa fanlarınızda kir ve toz birikmesi olabilir. Eğer sürücünüz güncelse eski sürücüyü deneyebilirsiniz.

Benim işlemci i5 4570, ekran kartıGTX 1060 3 GB. Eskiden Need for Speed Payback oynarken sıfır takılma ultrada oynuyordum, şimdi dehşet bir şekilde kasıyor ve takılıyor. Değerlere baktım işlemci kullanımının %100 olduğunu fark ettim. Termal macunda falan sıkıntı yok, virüs bulaşmış olabilir mi? Ama virüs bulaşsa neden işlemci kullanımı %100 olsun?
Cevaplarsanız sevinirim.
FPS i 60 a sabitle. Büyük ihtimalle çözülecektir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı