i5 4570 Sistem uyumu

furkannaci34

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, şu an kullandığım sistemde bazı sebeplerden dolayı donanımlarda değişiklikler yapmayı düşünüyorum. Yapacağım değişikliklerde sistem uyuşmazlığı veyatta önerebileceğiniz farklı bir ürün varsa belirtirseniz teşekkürler.

Sistem özelliklerim:
Anakart= ASUS H81M-C
Ram= Elixir 1333mhz (4x2)
İşlemci= İntel İ5 4570
Ekran kartı= ASUS Strix GTX 750Ti OC
PSU= Xigmatek tauro serisi 600w (80plus)

Değiştirilecek parçalar=

Anakart= MSİ H81M-PRO VD ( Önceki anakartın usb 3.0 desteklememe sıkıntısı)
Ram= Kingston HyperX Savage 1X8GB 1600MHZ ( Önceki ram'in 1333mhz olması)
Kasa= Corsair 350D veyatta Corsair 300r düşünüyorum. ( Şuan kullanmakta olduğum kasa kötü)
SSD= Samsung 850 Evo 250GB.
Soğutucu fanlar= Corsair SP 120 (Kasayla birlikte uyum sağlayacağını düşünüyorum)
Psu uzatma kabloları= Kırmızı sleeve uzatma kabloları
Kulaklık= Steelseries Siberia V3 Prism
Monitör= AOC E2461FWH

Değiştireceğin parçalarda sıkıntı yok sadece RAM'leri yanlışlıkla DDR4 almamaya dikkat et. :D
Bu arada sistemi kim topladıysa biraz dengesiz olmuş daha dengeli bir sistem toplanabilirdi ekran kartı düşük kalmış mesela o işlemcinin yanında.
Yok inşallah dalgınlığıma gelmez DDR3 RAM alırım:D. Sistemi başka birisinden ikinci el aldım ileride ekran kartını arttırmayı düşünüyorum zaten. Benim aklıma takılan Corsair 350d Micro ATX kasa mı yoksa Corsair 300R ATX mi almalıyım ? Alıcağım anakart Micro ATX olucağı için Corsair 350d daha şık durur gibime geliyor ama kararsızım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı