i5 4570 sistemde Cyberpunk oynarken sistem kapanıyor

Windy

Hectopat
Öncelikle sistemim:
8 GB RAM, i5 4570, GTX 1650. hiçbir oyunda sorun yaşamadım bu güne kadar, galiba yakın bir zaman önce güç ayarlarından yüksek performansı seçmiştim öyle hatırlıyorum. Şimdi Cyberpunk'ta 10. saatlerimde falanım durduk yere PC kapanıp duruyor. Böyle mavi ekranda değil sistem tekrar kapatıp açıyor bildiğiniz. Aşırı mı ısınıyor diye baktım ekran kartı 60 65 arası idi. Sebebi ne bunun? RAM ile olduğunu asla sanmıyorum, genelde RAM'e yoruyorlar bu tarz soruları hani yeterli. Bunun sebebi ne olabilir? Sadece oyuna girince bildiğimiz zırt pırt kapatıyor.

Öncelikle sistemim:
8 GB RAM, i5 4570, GTX 1650. hiçbir oyunda sorun yaşamadım bu güne kadar, galiba yakın bir zaman önce güç ayarlarından yüksek performansı seçmiştim öyle hatırlıyorum. Şimdi Cyberpunk'ta 10. saatlerimde falanım durduk yere PC kapanıp duruyor. Böyle mavi ekranda değil sistem tekrar kapatıp açıyor bildiğiniz. Aşırı mı ısınıyor diye baktım ekran kartı 60 65 arası idi. Sebebi ne bunun? RAM ile olduğunu asla sanmıyorum, genelde RAM'e yoruyorlar bu tarz soruları hani yeterli. Bunun sebebi ne olabilir? Sadece oyuna girince bildiğimiz zırt pırt kapatıyor.
İşlemcinin sıcaklığını ölçer misin?

Öncelikle sistemim:

i5 4570 ve 10 saat Cyberpunk oynamak.
İşlemci güneşten bile sıcak olmuştur.

Şaka mısınız birader siz? Bu forum niye böyle anlamış değilim. kusura bakmayın 3 k bayılmadığım için 1Klık işlemci ve bu sistem ile her oyunu medium ayarda sorunsuz oynadım bir şey bildiğinizi sanıyorsunuz ama hiçbir şey bilmiyorsunuz.
Kardeş i5 4. nesil nasıl açsın Cyberpunk'ı.

Açmaması için sebep goremiyorum. Ekran kartının verebilecek maksimum FPS'i çizdirebiliyorsa bir sıkıntı yok.

Hiçbir sorun yok çünkü, dediğim gibi mediumda FSR ile 60 FPS oynadım 10 saat sorun PSU gibi geliyor bana da

Technopat Haberler

Geri
Yukarı