İ5 4570 Sisteme Windows 8.1 Kurulumu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ahymnet

Hectopat
Merhaba, yeni bir bilgisayar kurulumu için;

• Asus H87-PLUS Intel H87 1600MHz DDR3 LGA1150 ATX Anakart
  • Asus Nvidia GeForce GTX 770 2GB 256Bit GDDR5 (DirectX 11) PCI-E 3.0 Ekran Kartı
  • G.Skill RipjawsX 8GB(2x4GB) 1600MHz DDR3 Ram
  • Aerocool Strike-X Xtreme Black Edition 650W 2 x USB 3.0, 3 x Fan, SSD Ready Mid-Tower Siyah Oyuncu Kasası
  • Seagate Barracuda 1TB 7200RPM SATA 6Gb/s 3.5" Sabit Disk
  • İntel İ5 4570 LGA150 Haswell İşlemci

Bu ürünleri aldım. SSD yi de daha sonra alacağım.

Önce şunu belirteyim kurulumu henüz gerçekleştirmedim kasa elime ulaşmadığı için.

Şimdi ilk sorum; anakartta cha-fan1 ve cha-fan2 olmak üzere 2 tane bağlantı bulunmakta fakat kasamda 3 adet fan var. Bağlantıyı nasıl yapmam gerekiyor? 3. fanı çalıştıramayacak mıyım?

Diğer sorum ise kasanın kurulumu sonrasında önce bios update mi yapmalıyım? Biostan yapmam gereken ya da değiştirmem gereken herhangi bir ayar var mı update dışında?

Son olarak da hangi işletim sistemini, eğer windows 8 ise hangi versiyonunu(pro vs) kurmalıyım?

İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows versiyonları arasında çok bir fark yok Pro ile normal arasında, ama kesinlikle 64 bit windows kur.

İşletim sistemine karar verdim, ilginize teşekkür ederim.
Gelelim diğer sorulara, lakin benim asıl sorunum anakart ile ilgili olanlar. Özellikle fan meselesi. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Akabinde bios sorununu da çözüme kavuşturabilirsem pazartesi günü sorunsuz bir kurulum yapabilirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı