i5 4570 ve GTX 960 Sistem PUBG'de Crash Veriyor

Jeddyy

Decapat
Katılım
18 Ağustos 2018
Mesajlar
14
Çözümler
1
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi crash reporter hatası alıyorum önce sistem bilgisini paylaşıyorum. Sonra çözüm için denediğim yolları anlatacağım ama çözemedim bir türlü.

Sistem Özellikleri;
  • Anakart : H81M-P33
  • İşlemci: i5 4570 3.4 HGz
  • RAM: 12 GB DDR3 1333 MHz
  • Ekran Kartım: Asus black edition Directcu ıı OC GTX 960 4GB 128 BİT
  • PSU: Zalman 500LE
  • HDD: Samsung 1 TB 7200 RPM

Arkadaslar son gelen 9.5 GB güncellemeden sonra bu hatayı sürekli her maçta vermeye başladı. Artık canıma tak etti. Steam'dan oyunu yedekledim kaldırdım tekrar yedekten yükledim düzelmedi. Steam'dan oyunu tekrar sildim. Sonra yedeğini de sildim. Temiz kurulum yaptım en baştan indirdim düzelmedi.

Bilgisayarın ısı değerlerine baktım.G PU "MAX 64 derece" CPU "Max 58-59". Sorun yoktu. "RAM kullanımı max 8 GB 400mb tarzında". O da yeterliydi çünkü 12 GB RAM'e sahibim. Bilgisayara format attım ve tekrardan temiz kulurum yaptım düzelmedi.

Process Monitör ve kayıt defterlerine göz atmak için oyunu seçip oyunda hata verene kadar oynadım crash reporter verdi kayıt defteri ise hata kaydı bulunamadı.

Ne yaptıysam bulamadım arkadaslar başka önerebileceğiniz bir yol var mı. Sistemim yetersiz desem oyun gereksinimlerini rahatlıkla kaldırıyor. PSU yetersiz geliyor diyorlar ama sistemim 400 Watt bile harcamaz. Intel işlemci ve Nvidia ekran kartı kullanıyorum. Daha önce 250W güç tüketen R9 280 ile aynı PSU'yu kullandım PSU rahatlıkla yetiyordu şu anki kartım 120W güç tüketiyor.

Şimdi ekran kartı MHz değerlerini düşürüp tekrar bir deneme yapacağım PSU yetersiz geliyordur vs diye ama sanmıyorum bu çözüm yolu da tamamen çözüm yolunun olmaması ve çaresizlik.

Sizin önerebileceğiniz başka bir yol var mı? Aklıma gelen her yolu denedim yok olmuyor oyundan nefret ettim resmen artık . Framework 3.5 yükleyemiyorum 4.5 yüklü Direct sürücüsü yüklü Visual'ler yüklü her şey yüklü bilgisayar güncellemesi güncel.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı