bilinmez10
Decapat
Daha fazla
En düşükte 768P'de 20FPS altında olacağını düşünüyorum. Direk test videosu yok ama referans aldığım modellere bakacak olursak durum böyle, cidden çok güçsüz bir ekran kartı ve sanırım All in One PC kullanıyorsunuz.8 GB RAM Intel i5-4570t 2.90 GHz NVIDIA 800M sistemim bu kaldırır mı kaldırırsa kaç FPS alırım?
En düşükte 768P'de 20FPS altında olacağını düşünüyorum. Direk test videosu yok ama referans aldığım modellere bakacak olursak durum böyle, cidden çok güçsüz bir ekran kartı ve sanırım All in One PC kullanıyorsunuz.
ChatGPT kaynak olarak neyi baz aldı net bilmiyorum ve hangi ayarları. Şahsen pek güvenmiyorum ama siz test etmediğiniz sürece tabi kanıt yok. Ben benzer güçteki GT 220'i baz aldım performans testi olarak ama 2025 videosuda yoktu.Evet All in One PC kullanıyorum indirildiğinde size kaç FPS aldığımı söylerim fakat chat GPT düşük ayarlarda 40 FPS alacağımı söylemişti.
Evet All in One PC kullanıyorum indirildiğinde size kaç FPS aldığımı söylerim fakat chat GPT düşük ayarlarda 40 FPS alacağımı söylemişti.
ChatGPT kaynak olarak neyi baz aldı net bilmiyorum ve hangi ayarları. Şahsen pek güvenmiyorum ama siz test etmediğiniz sürece tabii kanıt yok. Ben benzer güçteki GT 220'i baz aldım performans testi olarak ama 2025 videosuda yoktu.
Oyunda çok büyük grafik güncellemeleri aldığı için FPS olarak daha kötü olabilir veya optimizasyon güncellemeleri aldığı için daha iyi.
Ben i7 3770, GTX 1060 sistemde 40-50 FPS alıyorum. RAM kullanımı da 12-13 civarını buluyordu oyunun optimizasyonu bayağı özürlü.
Ne yazıkki hayır, o çok daha ağır bir oyun.Girdim bayağı kasıuodu grafikleri falan düşürdüm 720p yaptım tam ekranda bile oynanmıyor 20 FPS falan alıyorum yani kaldırmadı peki bu sistem Devour kaldırır mı?
Ben GT 1030 ile Devour oynadığımı hatırlıyorum. Daha ağırdan kastınız paylaşılan sistem gereksinimleri mi daha fazla?Ne yazıkki hayır, o çok daha ağır bir oyun.
Evet o. Ayrıca GT 800M, GT 220'den bile daha zayıf bir kart ve GT 1030 ile aradaki FPS farkıda böyle olur:Ben GT 1030 ile Devour oynadığımı hatırlıyorum. Daha ağırdan kastınız paylaşılan sistem gereksinimleri mi daha fazla?
Evet o. Ayrıca GT 800M, GT 220'den bile daha zayıf bir kart ve GT 1030 ile aradaki FPS farkıda böyle olur:
(VRAM kullanımları aynı ayarlar kısmında.)
GT 520 ile çok yakın:
NVIDIA GeForce 800M Specs
NVIDIA GF117, 738 MHz, 48 Cores, 8 TMUs, 8 ROPs, 1024 MB DDR3, 900 MHz, 64 bitwww.techpowerup.com
Yani hocam 2008 çıkışlı 9600 GT ile bile oynasanız daha fazla FPS alırsınız GT 800M'den. Bunu bu kartı gömmek için tam olarak söylemiyorum, "ben şu kart ile oynuyordum." lafı çok hatalı olabiliyor demek istiyorum.
İlk geldiğinde hdd ve 6 gb ram olarak gelmişti sonradan ssd ve 8 gb ram yaptımLenovo C560 All in One PC benimki daha iyi FPS almak için ne yapabilirim?
Evet o. Ayrıca GT 800M, GT 220'den bile daha zayıf bir kart ve GT 1030 ile aradaki FPS farkıda böyle olur:
(VRAM kullanımları aynı ayarlar kısmında.)
GT 520 ile çok yakın:
NVIDIA GeForce 800M Specs
NVIDIA GF117, 738 MHz, 48 Cores, 8 TMUs, 8 ROPs, 1024 MB DDR3, 900 MHz, 64 bitwww.techpowerup.com
Yani hocam 2008 çıkışlı 9600 GT ile bile oynasanız daha fazla FPS alırsınız GT 800M'den. Bunu bu kartı gömmek için tam olarak söylemiyorum, "ben şu kart ile oynuyordum." lafı çok hatalı olabiliyor demek istiyorum.