i5-4570T NVIDIA 800M 7 Days to Die kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

bilinmez10

Decapat
Daha fazla  
RAM
8
Ekran kartı
Nvidia 800M
İşlemci
İntel i5-4570t
8 GB RAM Intel i5-4570t 2.90 GHz NVIDIA 800M sistemim bu kaldırır mı kaldırırsa kaç FPS alırım?

8 GB RAM Intel i5-4570t 2.90 GHz NVIDIA 800M sistemim bu kaldırır mı kaldırırsa kaç FPS alırım?
En düşükte 768P'de 20FPS altında olacağını düşünüyorum. Direk test videosu yok ama referans aldığım modellere bakacak olursak durum böyle, cidden çok güçsüz bir ekran kartı ve sanırım All in One PC kullanıyorsunuz.

En düşükte 768P'de 20FPS altında olacağını düşünüyorum. Direk test videosu yok ama referans aldığım modellere bakacak olursak durum böyle, cidden çok güçsüz bir ekran kartı ve sanırım All in One PC kullanıyorsunuz.

Evet All in One PC kullanıyorum indirildiğinde size kaç FPS aldığımı söylerim fakat chat GPT düşük ayarlarda 40 FPS alacağımı söylemişti.

Evet All in One PC kullanıyorum indirildiğinde size kaç FPS aldığımı söylerim fakat chat GPT düşük ayarlarda 40 FPS alacağımı söylemişti.
ChatGPT kaynak olarak neyi baz aldı net bilmiyorum ve hangi ayarları. Şahsen pek güvenmiyorum ama siz test etmediğiniz sürece tabi kanıt yok. Ben benzer güçteki GT 220'i baz aldım performans testi olarak ama 2025 videosuda yoktu.
Oyunda çok büyük grafik güncellemeleri aldığı için FPS olarak daha kötü olabilir veya optimizasyon güncellemeleri aldığı için daha iyi.

ChatGPT kaynak olarak neyi baz aldı net bilmiyorum ve hangi ayarları. Şahsen pek güvenmiyorum ama siz test etmediğiniz sürece tabii kanıt yok. Ben benzer güçteki GT 220'i baz aldım performans testi olarak ama 2025 videosuda yoktu.
Oyunda çok büyük grafik güncellemeleri aldığı için FPS olarak daha kötü olabilir veya optimizasyon güncellemeleri aldığı için daha iyi.

Girdim bayağı kasıuodu grafikleri falan düşürdüm 720p yaptım tam ekranda bile oynanmıyor 20 FPS falan alıyorum yani kaldırmadı peki bu sistem Devour kaldırır mı?

Ben i7 3770, GTX 1060 sistemde 40-50 FPS alıyorum. RAM kullanımı da 12-13 civarını buluyordu oyunun optimizasyonu bayağı özürlü.

Girdim bayağı kasıuodu grafikleri falan düşürdüm 720p yaptım tam ekranda bile oynanmıyor 20 FPS falan alıyorum yani kaldırmadı peki bu sistem Devour kaldırır mı?
Ne yazıkki hayır, o çok daha ağır bir oyun.

Ben GT 1030 ile Devour oynadığımı hatırlıyorum. Daha ağırdan kastınız paylaşılan sistem gereksinimleri mi daha fazla?
Evet o. Ayrıca GT 800M, GT 220'den bile daha zayıf bir kart ve GT 1030 ile aradaki FPS farkıda böyle olur:

(VRAM kullanımları aynı ayarlar kısmında.)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

GT 520 ile çok yakın:

Yani hocam 2008 çıkışlı 9600 GT ile bile oynasanız daha fazla FPS alırsınız GT 800M'den. Bunu bu kartı gömmek için tam olarak söylemiyorum, "Ben şu kart ile oynuyordum." lafı çok hatalı olabiliyor demek istiyorum.

Evet o. Ayrıca GT 800M, GT 220'den bile daha zayıf bir kart ve GT 1030 ile aradaki FPS farkıda böyle olur:

GT 520 ile çok yakın:

Yani hocam 2008 çıkışlı 9600 GT ile bile oynasanız daha fazla FPS alırsınız GT 800M'den. Bunu bu kartı gömmek için tam olarak söylemiyorum, "ben şu kart ile oynuyordum." lafı çok hatalı olabiliyor demek istiyorum.

Lenovo C560 All in One PC benimki daha iyi FPS almak için ne yapabilirim?

Lenovo C560 All in One PC benimki daha iyi FPS almak için ne yapabilirim?
İlk geldiğinde hdd ve 6 gb ram olarak gelmişti sonradan ssd ve 8 gb ram yaptım

GT 520 ile çok yakın:

Yani hocam 2008 çıkışlı 9600 GT ile bile oynasanız daha fazla FPS alırsınız GT 800M'den. Bunu bu kartı gömmek için tam olarak söylemiyorum, "ben şu kart ile oynuyordum." lafı çok hatalı olabiliyor demek istiyorum.

Diyorum ki acaba benim RAM'lar şu an 2x4 şu siteden Lenovo C560 AIO ile Uyumlu RAM Listesi - Lenovo C560 AIO Uyumlu RAM / Bilendenal.com Doğru ürünü bilendenal bir tane 8 GB RAM alsam diğer 4 GB RAM'in yerine koysam 12 GB RAM etse kaç FPS daha fazla alırım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı