i5-4570T NVIDIA 800M 7 Days to Die kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10
Evet o. Ayrıca GT 800M, GT 220'den bile daha zayıf bir kart ve GT 1030 ile aradaki FPS farkıda böyle olur:

(VRAM kullanımları aynı ayarlar kısmında.)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GT 520 ile çok yakın:

Yani hocam 2008 çıkışlı 9600 GT ile bile oynasanız daha fazla FPS alırsınız GT 800M'den. Bunu bu kartı gömmek için tam olarak söylemiyorum, "ben şu kart ile oynuyordum." lafı çok hatalı olabiliyor demek istiyorum.

Ben GT 1030 ile oynuyordum cümlesini Devour, 7 Days to Die'dan daha ağır bir oyun dediğiniz için söyledim. Devour daha stabil anlamında yani. Ama 7 Days to Die betadan çıkmış sonunda onu gördüm. Optimize edildiyse dediğiniz doğru olabilir.

GT800M serisine gelirsek, muhtemelen cihazda GT820M bulunuyor. Hem '20' sonu hem de 'M' ibaresi var. Giriş seviyesi ve bir mobil ekran kartı olduğundan masaüstü GPU'lara kıyasla düşük performans göstermesi normal. Oyun beklentisi olmamalı bence.

Lenovo C560 All in One PC benimki daha iyi FPS almak için ne yapabilirim?
FPS'i en büyük etkileyen ekran kartı oluyor ama oda sizin anakarta yapışık, değişemez yani. İşlemciyide değiştirseniz FPS olarak birşey değişmez birde işin soğutması ve anakartın beslemesi durumu var.

RAM ve SSD takviyesi ile yapacağınızı yapmışsınız binevi.

Diyorum ki acaba benim RAM'lar şu an 2x4 şu siteden Lenovo C560 AIO ile Uyumlu RAM Listesi - Lenovo C560 AIO Uyumlu RAM / Bilendenal.com Doğru ürünü bilendenal bir tane 8 GB RAM alsam diğer 4 GB RAM'in yerine koysam 12 GB RAM etse kaç FPS daha fazla alırım.
O siteden RAM almanıza gerek yok, şuanki RAM'iniz kaç MHz ise aynı değerdeki bir tane laptop RAM'i alsanız yeterli. 16GB RAM fiyatına 4GB DDR3 RAM niye alasınız?
En fazla 8 GB destekliyormuş birde PC, attığım kaynakta yazıyor. (Tek kanal mı, çift kanal mı bilmiyorum tabi.)

Ben GT 1030 ile oynuyordum cümlesini Devour, 7 Days to Die'dan daha ağır bir oyun dediğiniz için söyledim. Devour daha stabil anlamında yani. Ama 7 Days to Die betadan çıkmış sonunda onu gördüm. Optimize edildiyse dediğiniz doğru olabilir.
Çok daha stabil ama FPS olarak daha düşük oluyor, malum GPU gereksinimi fazla. Yanlış anlaşılma içinde kusura bakmayın, çok fazla insan bu hatayı yapıyor çünkü. Moderatör bile gördüm yapan.
GT800M serisine gelirsek, muhtemelen cihazda GT820M bulunuyor. Hem '20' sonu hem de 'M' ibaresi var. Giriş seviyesi ve bir mobil ekran kartı olduğundan masaüstü GPU'lara kıyasla düşük performans göstermesi normal. Oyun beklentisi olmamalı bence.
Hakikatende 800M ile geliyor:
Ağız alışkanlığı GT 800M demişim.

Son düzenleme:
FPS'i en büyük etkileyen ekran kartı oluyor ama oda sizin anakarta yapışık, değişemez yani. İşlemciyide değiştirseniz FPS olarak bir şey değişmez bir de işin soğutması ve anakartın beslemesi durumu var.

RAM ve SSD takviyesi ile yapacağınızı yapmışsınız bir nevi.

O siteden RAM almanıza gerek yok, şu anki RAM'iniz kaç MHz ise aynı değerdeki bir tane laptop RAM'i alsanız yeterli. 16 GB RAM fiyatına 4 GB DDR3 RAM niye alasınız?

Çok daha stabil ama FPS olarak daha düşük oluyor, malum GPU gereksinimi fazla.

Hakikatende 800M ile geliyor:

800M seri diye biliyordum. Wiki de falan öyle yazıyor ama NVIDIA kendi sitesinde GeForce 800M'i ayrı bir ürün olarak göstermiş.

800M seri diye biliyordum. Wiki de falan öyle yazıyor ama NVIDIA kendi sitesinde GeForce 800M'i ayrı bir ürün olarak göstermiş.
Bu tarz çok fazla ürünü var Nvidia'nın. Hergün yeni GPU görüyoruz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı