i5 4590 - 4 GB RAM sistem ne kadar eder?

Gojou Satoru

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Eski sistemi satıp yenisini almaya karar verdim. Eski sistemim şöyle;
Intel i5-4590
Casper anakart.
4 GB DDR3 1600 MHz RAM.
240W PSU.
Ekran kartı: AMD Radeon HD 8550.
İhtiyacım olduğu için sistemin HDD'sini satmayı düşünmüyorum ama eğer gerekirse diye o da 1 TB harddisk.
Eski sistem ne kadar eder? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba. Eski sistemi satıp yenisini almaya karar verdim. Eski sistemim şöyle;
Intel i5-4590
Casper anakart.
4 GB DDR3 1600 MHz RAM.
240W PSU.
Ekran kartı: AMD Radeon HD 8550.
İhtiyacım olduğu için sistemin HDD'sini satmayı düşünmüyorum ama eğer gerekirse diye o da 1 TB harddisk.
Eski sistem ne kadar eder? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

EBA canavarı diye koyarsanız 2000 TL.

Alacak kişi PSU, RAM ve HDD almalı ki 600-700 masrafı olur bu üçünün. Bu yüzden fiyatı uygun tutmanız satılması için faydalı olur. Ayrıca ekran kartını da GTX 1050 veya RX 550 ile falan güncellemeli ki 500 de o tutar.
Şu pc'ye bakarsak ekran kartı sizinkinden iyi olsa da satıp yenisi alınsa çok daha iyi olur. Bundan 600-700 düşünce 900-1000 lira gibi bir fiyata satmak uygun olur.

Alacak kişi PSU, RAM ve HDD almalı ki 600-700 masrafı olur bu üçünün. Bu yüzden fiyatı uygun tutmanız satılması için faydalı olur. Ayrıca ekran kartını da GTX 1050 veya RX 550 ile falan güncellemeli ki 500 de o tutar.
Şu PC'ye bakarsak ekran kartı sizinkinden iyi olsa da satıp yenisi alınsa çok daha iyi olur. Bundan 600-700 düşünce 900-1000 lira gibi bir fiyata satmak uygun olur.

Anladım hocam. O zaman 1100 lira civarı bir ücret talep ediyim. Zaten pazarlıkla o fiyata düşer.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı