i5-4590 fan önerisi (HP ProDesk 400 G2 Mikro kasa)

d4s1330rt4L

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Developer
Merhaba.

Yakın bir arkadaşımın işlemci fanında sıkıntısı var, PC açılırken fanı görmemesi onu çıldırtmış, F1'e basarak devam etmek durumunda her zaman. BIOS'ta ayarı bulunmuyor ve yabancı forumları da araştırdım BIOS update yarın deneyeceğim fakat yanımda bir de fan bulunsun giderayak istedim.

100 TL bütçem var bir fan önerebilir misiniz? Kasa ölçüleri: 165 x 355 x 358.8 mm. HP ProDesk 400 G2 Mikro.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fan hatasını düzelttim, 511 CPU fan not detected hatası veriyordu. Söküp taktım o düzeldi fakat anakart bitik sanırım.

Ekran hiç gelmiyor, kurcalaya kurcalaya bazı usb girişlerine klavyeyi / wi-fi sticki tak çıkar yaparken kendine geliyor ama net değil. Karanlık, POST yok yani. HDD %100 hatası da cabası açtıktan sonra, en az 10 yöntem uyguladım rehberleri okuyarak düzelmedi.

Yeni bir bilgisayar yapacağız şart oldu. Teknobiyotik'in kampanyası varmış ve 4.000 TL kadar bütçem var ama oradan mı alsam burada mı toplamak için yardım alsam kararsız kaldım, beklemedeyim :)

Fan hatasını düzelttim, 511 CPU fan not detected hatası veriyordu. Söküp taktım o düzeldi fakat anakart bitik sanırım.

Ekran hiç gelmiyor, kurcalaya kurcalaya bazı usb girişlerine klavyeyi / wi-fi sticki tak çıkar yaparken kendine geliyor ama net değil. Karanlık, POST yok yani. HDD %100 hatası da cabası açtıktan sonra, en az 10 yöntem uyguladım rehberleri okuyarak düzelmedi.

Yeni bir bilgisayar yapacağız şart oldu. Teknobiyotik'in kampanyası varmış ve 4.000 TL kadar bütçem var ama oradan mı alsam burada mı toplamak için yardım alsam kararsız kaldım, beklemedeyim :)
Anakart için Bios güncellemesi deneyebilirsin.Aynı kasanın aynı sorunlarından müzdarip olmuşluğum vardı.Bios güncelleme ile sorun halloldu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı