i5 4590 + GTX 1050 sistem mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

TryLuck

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ilk defa bir konu açıyorum hatam olursa mazur görün lütfen.
Sistem özelliklerim, i5 4590 GTX 1050 ve 8 GB RAM Z97 PC Mate anakart.
Birden fazla mavi ekran sıkıntısı alıyorum. Oyun oynarken, boşta oyun indirirken ve video izlerken aldım yani sadece oyundayken olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğim DDU programıyla şu an kullandığın sürücüyü kaldırcaksın. Daha sonra NVIDIA sitesinden beta sürücüsünü arama yaparak bir önceki sürümü indirip kuracaksın.

Yeni bir hata aldım ama hatayı tam olarak göremedim galiba şuydu System service extencion.
Hatayı dediklerinizi yaptıktan sonra aldım. Hata gelmeden hemen önce yaptığım Minecraft mod paketini açmaya çalışmaktı.(hata)
Ekstra olarak hata vermeden kapandı. Mavi ekranlardaki gibi ses çıkartarak.
Yeni bir hata aldım yaptığım Valorant oynamaktı.(yeni hata) Hata kodu IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL.
Bir kere daha aldım bu sefer video izliyordum. Tahminen hata değişmedikçe daha atmayacağım çünkü aynı hataydı. Telefondan da burayı takip edemeyeceğime göre hata değişmedikçe yeni dosya atmayacağım bundan sonra.(Minidump dosyası)
Bak işte bu yeni. (DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL işte burda)
Cevap alamadığıma göre ben tekrar DDU'yla silip yüklemeyi deneyeceğim umarım bilgisayarıma bir şeyler olmaz.
Tekrar ama bu sefer 2 tane farklı zaman dilimlerinde. Kusura bakmazsanız yarın öne çıkarmayı deneyeceğim hala cevap gelmezse yeni konu açacağım. Bunu yapmam yasaksa gerçekten özür dilerim oyun oynayamıyorum bilgisayarda.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı